Clement opgetogen na dubbele zege: “Pluim voor iedereen”

4 reacties

 • Emanuel de Landheer

  2 maanden geleden
  Alfons, zou je beter niet over uw eigen ploegske spreken? Maar ja er is daar niks over te spreken aan.
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Moons jij bent geen supporter ? Wie is er hier dan de zeveraar ? Te beschaamd om toe te geven dat je wel supporter bent misschien ?
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  De beste ploeg heeft twee keer (nipt) gewonnen en ja, met dosis geluk....maar dat is ook voetbal. Mocht het omgekeerd geweest zijn, men zou ook over Club spreken....enfin, men spreekt natuurlijk altijd over de grootste ploeg van het land van de afgelopen jaren.....
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Clement : 2 keer tegen Genk door het oog van de naald gekropen zeveraar ! En nee ik ben géén supporter ! Kom dan niet wat leuteren man !
 1. Philippe Clement (en z'n drie assistenten) zien AS Monaco winnen in de beker, deal nu echt wel nakend
  Play
  Club Brugge
  260

  Philippe Clement (en z'n drie assisten­ten) zien AS Monaco winnen in de beker, deal nu echt wel nakend

  Philippe Clement lijkt een akkoord te hebben gevonden met AS Monaco. De coach was vanavond zelfs al van de partij in het stadion voor Quevilly-Monaco, een bekerduel dat de Monegasken wonnen met 1-3. Clement was er met de drie assistenten die hij meeneemt: Van Rumst, Ivens en De Boever. Blauw-zwart hoopt op haar beurt snel een opvolger aan te stellen. In afwachting daarvan zouden Rik De Mil en Carl Hoefkens ad interim kunnen depanneren.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.