Philippe Clement en Ajax-coach Erik Ten Hag.
Volledig scherm
Philippe Clement en Ajax-coach Erik Ten Hag. © Photo News

Clement ondanks verlies tegen Ajax toch tevreden: “De youngsters toonden lef en bezieling"

Club Brugge heeft zijn stage niet kunnen afsluiten met een zege. Blauw-zwart verloor een oefenmatch tegen Ajax met 3-1. Coach Philippe Clement stapt morgenochtend evenwel met een goed gevoel het vliegtuig op. 

4 reacties

 • piet de boer

  2 jaar geleden
  Ajax heeft meer mogelijkheden afgemaakt...Is wel een beetje de essentie van het spelletje..
 • Nolle Verdonck

  2 jaar geleden
  @ willem, ook club heeft goeie jeugdspelers maar we verkopen niet zoveel show zoals rsca. En we sterken er ons zeker niet achter weg.
 • Willem Kempenaers

  2 jaar geleden
  Hahaha en zo heeft hij altijd een uitleg! De youngsters? Wie? Wat? Waar?
 • Bart Van Troys

  2 jaar geleden
  Tja, Ajax da’s andere koek
 1. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.