Volledig scherm
© BELGA

Clement laat licht schijnen over stadiondossier: “Straks zijn we het Luxemburg van Europa”

Club BruggeMorgen barst de sportieve strijd los tussen Cercle en Club Brugge, de voorbije dagen zorgde het stadiondossier andermaal voor ophef: “Als we nog een rol willen spelen in Europa, zijn nieuwe stadions een must”, beseft Philippe Clement.

29 reacties

 • Aerts Marleen

  3 weken geleden
  En wat is Luxemburg dan ?
 • Jean Gobin

  1 maand geleden
  Standard ligt midden in industriegebied en is eigenaar van de grond die hebben geen problemen met vergunningen heel iets anders dan Brugge en co...die willen wel maar kunnen niet financieel ..
 • philippe vandenbussche

  1 maand geleden
  Er zijn veel omwonenden die er komen wonen zijn nadat het stadion er al was! Dus ze wisten waaraan ze begonnen. Ze moeten dus aanvaarden wat er daar dan ook gebeurd. Zelfde met mensen die dichtbij een luchthaven gaan wonen en daarna zagen van het lawaai. Als je er last van hebt, waarom ben je er dan komen wonen?
 • Emanuel de Landheer

  1 maand geleden
  Sirkul zou zelfs geen inspraak mogen hebben en blij zijn dat ze nog een stadion KRIJGEN met belastinggeld! Hun middelen komen uit Rusland(maffia) /Monaco! Dit is zelfs geen Belgische ploeg! En dan gaat hun populistisch voorzitter doodleuk zeggen dat ze ALWWEER niet content zijn! Altijd gezelfdf met dat ploegske profiteren en nog meer profiteren wel als ECHTE Bruggeling hoop ik echt dat ze definitief zakken. Vroeger had ik nog een klein beetje sympathie maar nu: ZERO!
 • frans ornelis

  1 maand geleden
  er zijn veel belangrijke dingen in het leven dan voetbal en dat ze maar eerst beginnen een eerlijke bijdrage te leveren zoals de werkende mens betreft belastingen en rmz
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"