Charles De Ketelaere.
Volledig scherm
Charles De Ketelaere. © Photo News

Clement laat De Ketelaere en vier andere basisspelers van Club Brugge uit bekerselectie

Club BruggeClub Brugge treedt morgenavond in de beker aan met een veredeld B-elftal. Met Sobol, Hendry, Balanta, Vormer en De Ketelaere laat Philippe Clement een handvol basisspelers opzij. 

12 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Ik denk, wat velen blijkbaar niet kunnen, dat onze nico baelde eigenlijk beter eens in de spiegel kijkt. Wie zit er altijd maar te 'kakken' op Anderlecht en Kompany? Puur om te stoken uit onmacht en frustratie. Altijd weer terugkomend op dezelfde onnozele praat, net als een oude plaat die blijft hangen. Als er eigenaardigheden gebeuren zoals verleden jaar, dan is dit om Brugge kampioen te maken, anders zal het zeker niet lukken. En Anderlecht staat 4de en Super Brugge maar 2de, niet echt vet!
 • nico baelde

  1 maand geleden
  Och Gaston, jouw ploeg speelde met het grote elftal tegen godbetert Vitesse Arnhem en verloor kansrijk. Wat wil jij en vooral Frankie goethals bereiken met steeds stokertje te spelen. Face it, jullie ploeg staat, ondanks al die penalty’s, nog niet in de top 4. Er zullen terug eigenaardigheden gebeuren de laatste weken van de reguliere competitie
 • Karel Rommel

  1 maand geleden
  Boden, een kern van een eersteklasser bestaat heden ten dage uit meer dan 11 man. Wat heeft dat in godsnaam met forfait te maken ?
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Onder hoeveel nick names ga jij nog blijven reageren Frankie AG? Gebruik uw eigen naam of heb je daarvoor de balls niet?
 • André Christiaens

  1 maand geleden
  Wat stelt nu de beker van België voor voor FCB, er zijn geen centen te verdienen zoals in de ander bekers. Kampioen spelen is meer belangrijker dit brengt miljoenen euro in de kassa.
 1. Telkens wanneer crisisspook recent kop opstak bij Club, werd het vakkundig verdreven. Lukt dat nu weer?
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Telkens wanneer crisis­spook recent kop opstak bij Club, werd het vakkundig verdreven. Lukt dat nu weer?

  Club Brugge en Philippe Clement, het leek lange tijd een droomhuwelijk. Telkens wanneer het crisisspook de neus aan het venster stak, werd het de voorbije jaren vakkundig Jan Breydel uitgejaagd. Van de slechte seizoensstart in augustus 2020, tot de 6-1-pandoering op Gent één jaar later. Of hoe enkel een klinkend resultaat op Genk ook nu de enige reddingsboei lijkt.