Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement houdt Mignolet hand boven het hoofd en looft ook Vormer: “Ruud zal altijd onze kapitein zijn”

Jupiler Pro LeaguePhilippe Clement haalde opgelucht adem vanmiddag, na de 2-3-zege van zijn Club Brugge bij Racing Genk. Hij had lof voor de mentaliteit die zijn groep aan de dag legde en stak ook Simon Mignolet en Ruud Vormer een hart onder de riem.

9 reacties

 • Ivan Beelaert

  1 jaar geleden
  Van De Brempt is een rechtsachter geen aanvaller , maar moet zijn geestdrift in de tackles beheersen.Mignolet kan ook eens een mindere dag hebben heeft in het verleden punten gewonnen voor Club .Toch een pluim voor dit Club die uit een verloren positie terug knokt dank zij de inbreng van Vormer.
 • Eddy Roofthooft

  1 jaar geleden
  Clement en ook Martinez zijn beter geschikt als woordvoerder van een politicus dan als coach.
 • Leon Mertens

  1 jaar geleden
  Vormer en Rits moeten altijd spelen,opstelling van Van de Brempt begrijp ik niet ,en Mignolet laat elke week steken vallen hoe komt dat??Lang is goede speler maar heeft teveel loeten ,en Cdk al weken uit vorm!!
 • Jean-Pierre Haverhals

  1 jaar geleden
  Vormer en Rits mogen nooit uit de ploeg en is bewezen dat er dan meer evenwicht is zie statistieken met of zonder deze 2 kleppers.
 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  U hebt groot gelijk meneer Yves François ondanks te honderden miljoenen RSZ belasting voordelen en subsidies stellen ze niet veel voor dus de hoogste tijd dat dat frauderende circus stopt