BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement en Vanaken testen positief op Covid-19, Lang en De Ketelaere virusvrij

Club BruggeCovid-19 teistert Club Brugge. Na Denswil en Mitrovic zijn nu ook coach Philippe Clement en Hans Vanaken besmet geraakt - alle vier missen ze dus de Europa League-verplaatsing naar Kiev. Charles De Ketelaere en Noa Lang voelen zich niet al te goed, maar zijn virusvrij. 

67 reacties

 • jammy cappon

  4 maanden geleden
  Gezien de “sterke” resultaten bij de mauven dacht ik al dat er gans het jaar Corona bij alle spelers was.
 • Paul Ducelle

  4 maanden geleden
  In Belgie wordt een doelpunt nog beschaafd gevierd. Veel knuffelen of aan elkaar hangen is er niet te zien, in tegenstelling tot Engeland of Italië. Wat er ook van zij, Club zal er sowieso het beste van maken en eigenlijk kan dat enkel ten goede komen van alle andere Belgische ploegen. Alleen heb je daar een beetje verstand voor nodig, hetgeen niet in grote getale aanwezig is bij de gemiddelde forumsupporter.
 • Alex Wellens

  4 maanden geleden
  Fantastisch beste corona nieuws in maanden, de ongenaakbare voetballers moeten ook eens op de blaren zitten
 • Raf Van Nieuwenhove

  4 maanden geleden
  Bij die mauve moeten ze elkaar niet omhelzen, die scoren niet...
 • Johan Launders

  4 maanden geleden
  en toch blijven beweren dat voetbal veilig is. Op restaurant gaan (niet op café waar men eten biedt) is veiliger maar voetbal heeft meer lobbyisten en er zit teveel geld achter.. Verwonderd me dus helemaal niet; ze moeten het maar weten
 1. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.