BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement en Club trekken richting Genk: “Keuze voor Kossounou op het middenveld niet beklaagd”

Club BruggeMatchday -1 voor Club Brugge en dus sprak Philippe Clement de verzamelde pers toe: “Genk en wij gaan altijd vol voor de zege. Ik verwacht een héél goeie match”.

8 reacties

 • Jean-Pierre Haverhals

  2 maanden geleden
  Rits en Heynen zijn veruit de 2 beste middenvelders van de Jupiler competitie. Zonder twijfel zij weten perfect wat hun taak inhoud. Wat Rits betreft in Balverlies is hij een kanjer om steeds op de juiste plaats te staan en de bal te recupereren. Zie zondag vanwaar hij gespurt komt om een gemaakt doelpunt te verhinderen en de uitslag hierdoor te bepalen. Speelt steeds in functie van het elftal en is NOOIT gekwetst. Wat goed is moet ‘men koesteren en nooit in vraag stellen.
 • Gorissen Marcel

  2 maanden geleden
  Zet toch die lawaaimakende Hollanders uit de ploeg, samen met Hans. Neerslag zullen ze niet veel meer winnen. Rits is een spelers voor de lagere afdelingen. Kan enkel fouten maken.
 • Gregory Buelens

  2 maanden geleden
  Ik zou zeggen. Dan is dit zeker voor herhaling vatbaar :)
 • Gilbert Gendarme

  2 maanden geleden
  Ik kijk uit naar de match van morgen, twee leuke ploegen, voor de rest hebben trainers altijd gelijk als hun ploeg wint.
 • Karel Belmans

  2 maanden geleden
  Hopelijk wint Genk! Dan begint de onrust bij Brugge! En dan op Antwerpen nog verliezen. .. Een horror situatie! 1 punt op 9!