Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement concentreert zich enkel op duel met Anderlecht: “Genk? Ben daar totaal niet mee bezig”

Club BruggeClub Brugge staat op een zucht van de zeventiende landstitel in de geschiedenis, de tweede op rij en de derde in vier jaar. Als blauw-zwart donderdagavond (21u) op de vijfde speeldag in de Champions’ Play-off op bezoek bij RSC Anderlecht minstens een punt raapt in het Astridpark, is de titel een feit.

17 reacties

 • ROGER DEPREZ

  5 maanden geleden
  De afsluitende wedstrijd gaat tussen de Kampioen Club en de vice-kampioen en beker winnaar Racing en zou normaal een heel mooie wedstrijd moeten worden.
 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Niet bezig met Genk ? Nu, dat zou wel eens een vergissing kunnen zijn. Want het zou heel goed kunnen dat het in de laatste match beslist wordt. Ik schat de kans zelfs één op twee dat het zo zal zijn. Als je dan 60% kans toedicht aan Genk om het af te maken, heeft Genk 30% kans om alsnog kampioen te spelen.
 • Carine D'Hoop

  5 maanden geleden
  Vandaag of zondag ,Club wordt de verdiende kampioen ,zeker als je de reguliere competitie afsluit met een immense voorsprong nadat je de ganse tijd op kop stond en ja nu is Genk de betere ploeg en zijn er een paar Clubspelers totaal uit vorm .
 • Luc Vandamme

  5 maanden geleden
  Hopelijk doet Clement hij eens een deftige opstelling en gewoon er vollen bak in vliegen want anders zal het nog zeer zwaar worden voor club.
 • maria vaeyens

  5 maanden geleden
  @ Wesley Vlaeminck ging Brugge niet voor de 3 gaan? Het zal 1 zijn voor de club die te groot is voor België, het Baeyeren zoals zij zich noemen. Wij moeten niet hopen, wij weten dat het geen 11 jaar zal duren :-)