BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement: “Ben nooit tevreden als we niet winnen, maar we zijn wel weer stap dichter bij ons doel”

Club BruggeClub-coach Philippe Clement kon leven met het gelijkspel tegen Anderlecht. “We zijn weer een stap dichter bij ons doel”, stelt hij. Maar hij liet ook nog eens blijken dat hij die play-offs eigenlijk maar niks vindt.

17 reacties

 • eric polspoel

  1 maand geleden
  Geef toe Anderlechtmoet jullie verrast hebben worden alleen maar beter.Ze gaan er nog dik van verschieten.Zeker niet slecht 4 op 6 tegen club in laatste 2 wedstrijden
 • jan wuyts

  1 maand geleden
  Clement vergeet wel te zeggen dat pas in Parijs de truien worden uitgedeeld een renner die voorsprong heeft en wacht zal zeker de Tour niet winnen.
 • Carol Vander Cruyssen

  1 maand geleden
  Als echte voetbalfan geniet ik van de Play Off's. 21 doelpunten en veel spektakel in 4 PO matchen, wie doet beter? Wat moet je nog meer hebben?
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Ze zijn er nog niet. Onverdiend een punt gepakt. Je ziet zo de twijfel groeien bij de spelers.
 • Johan Van loocke

  1 maand geleden
  Wat me opvalt, zowat alle trainers zijn tegen het format met play-offs tot ze zelf nog een kans hebben om kampioen te worden dankzij de play-offs. Ik ben 100% tegen de play-offs. Mijn ploeg staat nochtans niet eerste, maar fcb wel na 34 matchen dus zijn zij dan kampioen. Schaf die play-offs af.
 1. Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hrubesch”
  voetbal 'Bijna vergeten' EK-gangers

  Raymond Mommens (62) was ‘surprise van chef Thys’ als titularis in finale op EK 1980: “Schot van mij ging maar nipt naast en dan scoorde Hru­besch”

  Van 1977 tot 1988 werd Raymond Mommens door Guy Thys zowat vijftig keer naar de Heizel gesommeerd, maar verder dan 18 optredens in het nationale elftal kwam de middenvelder uit Lebbeke niet. Dat hij de volledige finale van het EK 80 tegen West-Duitsland tussen de lijnen stond, bleef het vroege hoogtepunt in de internationale loopbaan van de man die al meer dan twee decennia recordhouder is van het aantal wedstrijden in de Belgische topklasse (614 stuks) en die met de Belgische Uefa’s Europees kampioen was geworden. “Ik hoop echt dat de huidige generatie straks de oppergaai afschiet”, zegt Mommens.