Christoph Daum en zijn autobiografie 'Immer Am Limit'
Volledig scherm
Christoph Daum en zijn autobiografie 'Immer Am Limit' © Belga/RV

Christoph Daum blikt in biografie terug op periode in Brugge: “Club werkte als een toverdrank op mij, maar mijn relatie met Angelica stond op het spel”

“Immer am Limit”. In zijn pas verschenen biografie beschrijft Christoph Daum hoe hij als trainer en mens grenzen opzocht, met zijn cocaïne-affaire in 2000 als breek- én keerpunt. Een bevlogen coach was de Duitser overal, óók bij Club Brugge waar hij zijn zelfgekozen afscheid in 2012 betreurt: “Had Verhaeghe me maar overtuigd om te blijven...”

 1. Olsa Brakel vraagt bond uitzondering om sneller te hervatten: “Moeten beker tegen Club Brugge kunnen voorbereiden”

  Olsa Brakel vraagt bond uitzonde­ring om sneller te hervatten: “Moeten beker tegen Club Brugge kunnen voorberei­den”

  Bijna zeven weken liggen de amateurcompetities stil omwille van de coronacrisis. Nu duidelijk is dat er geen versoepelingen komen voor half januari, is dé grote vraag hoe het nu verder moet met de amateurclubs die op 9 en 10 januari 2020 de zestiende finale van de Beker van België moeten afwerken. Olsa Brakel, dat het opneemt tegen Club Brugge, gaat daarom een uitzondering vragen om de trainingen toch vroeger te mogen hervatten en ter voorbereiding oefenmatchen te spelen tegen de andere amateurclubs die nog in de beker zitten.
 1. Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson
  Play
  Boksen

  Zo ging het er aan toe bij terugkeer Mike Tyson

 2. Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out
  Play

  Daar gaan we weer: Hazard voor zevende keer dit jaar out