Ceulemans geeft vanop Mallorca toe dat Union titel verdient, maar: “We gaan er toch één op drinken als Club het morgen haalt”

Club BruggeZoek niet naar Jan Ceulemans, morgen op de eretribunes op de Bosuil. De ‘Caje’, die van 1978 tot 1991 voor blauw-zwart uitkwam, is immers op fietsvakantie in Mallorca. Hij stelt dat ook Union het verdient om kampioen te worden, maar zal er natuurlijk ook allerminst om malen als zijn oude liefde de klus klaart.

10 reacties

 • Ivan Bruyneel

  1 maand geleden
  Union Zou het verdienen kampioen te spelen maar in de onderlinge duels haalt Brugge de bovenhand Wie niet schoort kan niet winnen Nu de totale leegloop Het zal niet nogmaals lukken om met 1 miljoen een goeie ploeg te vormen Dus zoals zoveel kleine ploegen voor hen Europees niets halen In de competitie harken om mee te draaien en het tweede jaar vechten tegen degradatie
 • bob jansens

  1 maand geleden
  De ploeg die na 34 wedstrijden + 4 PO1 wedstrijden aan kop staat is VERDIEND kampioen...
 • Thierry Maenhaut

  1 maand geleden
  Ben gene Fcb-supporter, maar veel respect voor deze 'Boer'. Klubliefde bestond vroeger meer dan nu. Het gaat u goed Caje.
 • Danny Van der Weehe

  1 maand geleden
  100% correct Caje. Union verdient de titel
 • spyros chrysoulis

  1 maand geleden
  Union was de beste ploeg in de reguliere competitie. En Club Brugge heeft het geluk mee en een goeie Mignolet zo word Club Brugge kampioen