BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

“Carl spot sneller talent dan de gemiddelde coach”: ex-collega’s over de steile opmars van Hoefkens bij Club

Club Brugge“Coachen zit in zijn genen.” Carl Hoefkens: op zes jaar tijd van CrossFit in Marbella naar T1 in Brugge. Voormalige collega’s bij Club over Hoefkens’ steile opmars. “Na twee weken klopte hij al dubbele full time shifts.”

19 reacties

 • van Dessel Wim

  1 maand geleden
  Over Schreuder waren de meningen ook verdeeld, ondertussen zijn we tòch weer maar lekker kampioen ... Wait and see ... Het zal zijn zoals het worden zal!
 • Vandekerkhove eddy

  1 maand geleden
  En waarom mag hij niet lukken? en waarom zou hij niet lukken? Gewoon omdat hij van Brugge is. Geef iedereen zijn kans!
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Het zou wellicht heel plezant zijn om alle commentaren over Hoefkens over 6 maanden opnieuw te lezen en te vergelijken met de situatie van het moment. Zowel van de professionals als de wouldbe professionals.
 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Na de voor bereidingen zit zijn job erop. Dan hebben ze al een andere trainer. Beter De Nil genomen.
 • Bertin Vermeulen

  1 maand geleden
  @Pol Van Gils - Club heeft niet voor Hoefkens gekozen omdat hij Belg is. Ze hadden hem ook al T1 kunnen laten worden toen Clement wegging. De nationaliteit doet er niet toe.
 1. Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenenfeest
  Play
  Club Brugge
  1

  Vormer drinkt shotjes met Hoefkens en Vanaken tapt pinten: een blik achter de schermen van het Brugse kampioenen­feest

  Er is al veel gezegd, getoond en geschreven over de Brugse kampioenenenparty die afgelopen zondag tot in het holst van de nacht duurde, maar beelden vanop het ‘privéfeestje’ van de Brugse selectie in het Oud Gemeentehuis in Varsenare: die had u nog van ons te goed. Op de filmpjes is onder meer te zien hoe Ruud Vormer een shotje deelt met assistent-trainer Carl Hoefkens en hoe Hans Vanaken zijn vijfde Brugse oppergaai vierde door volleerd cafébaas te gaan spelen. En zeggen dat er komende zondag en maandag nog twee zulke feestjes op het programma staan...
 2. PORTRET. Über-WAG Vanessa Hoefkens (47): ooit een weddenschap voor Carl Hoefkens, nu trainersvrouw bij Club Brugge
  PREMIUM

  PORTRET. Über-WAG Vanessa Hoefkens (47): ooit een wedden­schap voor Carl Hoefkens, nu trainers­vrouw bij Club Brugge

  Met Carl Hoefkens (43) als nieuwe coach van Club Brugge krijgen ze er daar in één klap een vlammende trainersvrouw bij. Vanessa D’Hooghe (47): gewezen model, oer-WAG onder de voetbalvrouwen én lookalike van Pamela Anderson. Ze bleek destijds een weddenschap voor Carl, zo ééntje voor één nacht. Maar hij bleef en het koppel - dat twee kinderen kreeg - is intussen 21 jaar getrouwd. Ze liet zich ooit ontvallen: “Ik hou van grote borsten. Het zijn goede vrienden van mij. En van Carl.” Een portret.