Hoefkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoefkens. © Photonews

“Carl Hoefkens is geen alibitrainer”: onze chef voetbal ziet hoe jonge Club-coach zich nooit heeft verstopt

Club BruggeGeen excuses, geen vraag om geduld. Ondanks de lastige start ziet onze chef voetbal Niels Poissonnier dat Carl Hoefkens zich nooit heeft verstopt. “Zijn rechttoe-rechtaan communicatie siert hem. En hij past voor de vreedzame keuzes.” Of hoe de Club-coach geen alibitrainer is. 

4 reacties

 • Geert Van Laecke

  1 maand geleden
  Als Club-supporter vraag ik me af of sommige (succes?)-supporters het begrip supporteren snappen? Al dat kappen op Carl, Hans, bestuur, ... Sommigen zijn echt wel vergeten van waar we komen. Laten we gewoon achter de ploeg, trainer en bestuur staan als supporter. En de jaloerse reacties van de Club-haters... tja, daar moeten we ons zeker niks van aantrekken.
 • Philip Vertommen

  1 maand geleden
  Net zoals jonge spelers moet je ook een jonge trainer de kans geven om te groeien.
 • Monique Lievens

  1 maand geleden
  Ik heb het volste vertrouwen in Carl Hoefkens, het is geen sinecure een ploeg als Club te leiden, maar hij blijft kalm. Hij komt er wel, niemand verwachtte dat hij onmiddellijk alles perfect zou hebben, dat is ook niet nodig, de competitie is nog lang, en zwaar. Wellicht is er ook een slaaptekort bij Hans Van Aken (baby), het Langsyndroom, en dan Ruud, ja, die kunnen ze bij Club best nog wat houden, hij kent de ploeg, heeft tactisch inzicht en is een geboren leider, dus ...
 • Jean-Pierre Haverhals

  1 maand geleden
  Carl Hoefkens was tactisch al heel sterk als hij nog speelde bij Germinal Beerschot toen ik daar Assistent- Coach was, had toen al een eigen mening hoe het spelletje in mekaar zat. Ik geloof rotsvast dat hij het zal maken in dat oh zo raar trainerswereldje. Wat Vormer betreft : indien hij niet zou weggaan zal hij op termijn nog altijd zeer nuttig zijn voor zijn Club Brugge. Zeker weten, wat vandaag ni kan, kan morgen misschien wel en is vast mijn overtuiging.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.