Florian Van Eenoo Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo Photo News

Brugse burgemeester De fauw over het stadiondossier: “Ik ben ervan overtuigd dat het zal lukken. Ooit”

Club BruggeOp wandel in zijn Brugse binnenstad spreekt Dirk De fauw (CD&V) een toevallige passant moed in. “Nog één punt. We moeten optimistisch zijn.” De burgemeester wil straks een zomers titelfeest met duizenden fans. In afwachting daarvan: een gesprek over de waarde van Club voor Brugge, de grond van Paul Gheysens en een stand van zaken in het stadiondossier. “Ik ben ervan overtuigd dat het zal lukken. Ooit.”

8 reacties

 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Dat de stad Brugge de gronden van Mr Beton onteigend voor openbaar nut, dan kan hij met dat geld een nieuwe tribune op Antwerp neer zetten. Het mooiste gebied ligt in St.Joris is eigendom van de gemeenschap en is rustig gelegen en kort bij de autostrade Brussel-Oostende. Wilt voetbal België zich in Europa opwerpen dan moet er ook steun komen uit de gemeenschap en altijd ook niet dwars liggen.
 • van Dessel Wim

  4 maanden geleden
  Ooit ga ik de lotto wel eens winnen, maar of ik dan nog in leven ben ... ?
 • JAN KENIS

  4 maanden geleden
  Ooit misschien ja, maar niet meer onder zijn burgemeesterschap.
 • willem coopman

  4 maanden geleden
  In dit land gelden regels, motorcross werd met allerlei decreten, voorschriften, milieuvergunningen, gewestplannen en noem maar op weggepest! Dat de beleidsmensen nu maar de zelfde regels toepassen voor de voetbaldictatuur en op zijn minst rekening houden met de buurtbewoners die bij elke match, zelfs als ze op een ander spelen, met overlast belaagd worden. Een betonnen kot met die afmetingen en de grote massa "schattige fans" die er komen hoort niet thuis waar het gepland is...
 • Rudi Van Daele

  4 maanden geleden
  Ooit ? Club moet verhuizen naar Knokke of ergens in de nabijheid waar ze wel welkom zijn.