Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News19-jarige doelman Senne Lammens zet ondanks foutje ijzersterke prestatie neer in vuurdoop: “Koele kikker, die weet wat hij wil”

Club BruggeNog geen tien jaar geleden scoorde hij bij FCV Dender vanuit álle hoeken, nu heeft hij z’n eerste prijs met Club Brugge te pakken. Senne Lammens (19) straalde vertrouwen uit tussen de palen en pakte uit met een paar knappe tussenkomsten. Een jeugdzonde in het slot als kleine smet op de vreugde. Intimi schetsen het verhaal van een koele kikker, perfectionist ... en ex-spits: “Senne schoot van óveral naar doel... en alle ballen vlogen binnen.”

15 reacties

 • guy de grande

  2 maanden geleden
  Een goede doelman in wording. Moet wel nog zijn jeugdige gretigheid onder controle zien te krijgen (duidelijke foutieve inschatting bij laatste doelpunt).
 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Boden ik weet het nu ook nog niet hoor maar jij bent natuurlijk al overtuigd, dat zal je al geweest zijn trouwens van voor de match want het gaat tenslotte over een Club speler, dat het niet gaat lukken. Zeg en leg dan eens uit waarom jij zeker bent dat het niet gaat lukken maar dat ga je niet durven hé ! Ik en vele andere lezers wachten nochtans op uw "deskundige" analyse.
 • xavier derck

  2 maanden geleden
  Ik heb genoten van zijn stijl, reddingen en uitstraling.
 • Dimitris Dimitris

  2 maanden geleden
  Ik heb slechts tussen de 60ste en 85ste minuut even de match gevolgd, maar wat voor een schitterende parades heeft deze keeper uitgehaald net toen. Ik was direct onder de indruk, chapeau...en ik wist eerst niet eens wie hij is. Een vette entree!
 • Dirk Volckaert

  2 maanden geleden
  Jan boden en Domien schutter zijn echt wel de kenners ter zake. We zullen zien wie gelijk krijgt. Jullie zullen het niet zijn.
 1. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
 2. Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurgesteld en dat is goed”
  Club Brugge
  10

  Philippe Clement verwacht tegen KV Oostende een reactie na de 6-1 in Gent: “Iedereen was enorm teleurge­steld en dat is goed”

  Vandaag stond Philippe Clement daags voor de wedstrijd tegen KV Oostende de pers te woord. De T1 van Club Brugge had het onder meer over de 6-1 pandoering in Gent en het niet in actie komen van De Ketelaere, Vanaken en Mechele bij de Rode Duivels in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland. “Je kunt over alles zagen en klagen, maar ik ben blij dat die jongens international zijn.”
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.