Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Blij hier te zijn”: nieuwe Club-coach Alfred Schreuder (49) is inmiddels in Spanje, Nederlander brengt twee assistenten mee

Club BruggeDe trainerswissel is helemaal rond - zoals gisteren aangekondigd moet Alfred Schreuder (49) Club Brugge naar een derde opeenvolgende landstitel leiden. In zijn zog volgen met keeperstrainer Carlo L’Ami en de Oostenrijker Danijel Zenkovic twee vertrouwelingen uit zijn Ajaxperiode.

94 reacties

 • Eric Kok

  5 maanden geleden
  Prachtige keuze ! goed voor het Belgische voetbal
 • Hans Verelst

  5 maanden geleden
  Kijk naar de laatste 10 transferts van brugge en je weet hoe goed ze zijn in hun keuzes😁
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Weer veel jaloerse reacties precies 👌. Pakweg Kompany heeft helemaal geen trainersdiploma en doet het toch ook goed bij RSCA? Wie verwachtte men eigenlijk als trainer van Club? Guardiola, Van Gaal of Mourinho?
 • Jos Vannuffel

  5 maanden geleden
  @ Gaston Foubert toen liep Vanholsbeeck nog rond in het Astrid Park.
 • Gregory Bistoen

  5 maanden geleden
  Mooie keuze
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.