De volgende twee jaar prijkt Blox op de mouwen van de Club Brugge-shirts.
Volledig scherm
PREMIUM
De volgende twee jaar prijkt Blox op de mouwen van de Club Brugge-shirts. © Club Brugge

Binnenkort bitcoins in Jan Breydel? Sporteconoom: “Het regent aan nieuwe deals met cryptobedrijven”

Club BruggeCryptobedrijven storten zich op het voetbal… en dus kan het in ons land toonaangevende Club Brugge niet achterblijven. Blauw-zwart sloot een tweejarige deal met het Nederlandse BLOX, aanbieder van cryptocurrencies, zoals bitcoin of DOGE: “Een logische stap”, meent voorzitter Bart Verhaeghe”, die de sponsordeal volledig in bitcoin betaald ziet.

7 reacties

 • Patrick Elskens

  3 maanden geleden
  Tja, er zijn veel non-believers wat betreft Crypto. In 1977 geloofde ook niemand in betaalkaarten. Kijk waar we nu staan.
 • marc verleysen

  3 maanden geleden
  verstandige man, die Verhaeghe. Eindelijk iemand met een visie op de toekomst aan het hoofd van een grote club.
 • Nicole Bogaerts

  3 maanden geleden
  Worden die bitcoins aangewend om een paar deftige versterkingen binnen te halen ? Dan mogen ze van mij snel het dubbele waard zijn !
 • Danny Fransen

  3 maanden geleden
  Woeps...na de aandelensoap nu dit weer. Fictief geld ? Tja een nieuw fictie(f) stadion hebben ze al vele jaren, boerenbedrog :)
 • Dirk Delaere

  3 maanden geleden
  We zijn het ondertussen toch al gewoon dat ze met reclame voor gokbedrijven op hun shirts rondlopen, niks nieuws dus.
 1. Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge
  Champions League

  Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge

  RB Leipzig kan woensdagavond tijdens het cruciale duel op Club Brugge geen beroep doen op zijn Spaanse sterspeler Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in de linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie, zo maakte de club maandag bekend.Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse international missen. Toen stond hij aan de kant met een scheur in de hamstring.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.