Nsoki (links) viert een doelpunt bij PSG
Volledig scherm
Nsoki (links) viert een doelpunt bij PSG © REUTERS

Bij PSG tussen grote sterren gespeeld, maar écht doorbreken lukte niet: wat u moet weten over Club-aanwinst Nsoki

Club BruggeOdilon Kossounou vertrok voor de jackpot, maar Club Brugge zat nadien niet stil. Met Stanley Nsoki (22) heeft blauw-zwart al een vervanger in huis. Het betaalt zo’n 6,5 miljoen euro voor de Franse Congolees. Tijd voor een eerste kennismaking.

16 reacties

 • Franky Malfliet

  1 jaar geleden
  Elke ploeg doen juist hetzelfde alleen hoge bomen vangen veel wind .Doe zo verder Club Brugge
 • Nicole Bogaerts

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat dit een goede transfer zal zijn. Dat hij afkomstig is van PSG is geen waarborg. Hopelijk een goede mentaliteit en grinta. Heeft als jonge gast wel gewoond en geleefd in Parijs en Nice ! Nu mag hij in Brugge het Belfort bezoeken en bootje gaan varen op de reien. Maar dat is misschien goed voor zijn gemoedsrust. En uiteindelijk betreft deze speler een mogelijke vervanger voor Kossounou en heeft Brugge nog geen enkele versterking gehaald !
 • jo verstraelen

  1 jaar geleden
  Hij is 22 en heeft uiteindelijk nog niks bewezen dus dat wordt toch afwachten. Als hij niet slaagt is het een dure transfer, in het andere geval wordt hij binnen een jaar voor het drievoudige verkocht.
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Is bij PSG gevormd dus zo slecht zal hij niet zijn. Wat verwacht men hier eigenlijk van transfers bij Club Brugge? Zelfs moest pakweg Messi komen, zou er kritiek zijn bij sommigen en neen we zijn nog geen Real of Bayern maar komen in België aardig in de buurt 😁. Succes geeft jaloezie. Spijtig maar het is menselijk.
 • frederick hilderson

  1 jaar geleden
  Hij zit nu toch bij Europese top? 😂