Massara en Maldini op de luchthaven van Oostende.
Volledig scherm
Massara en Maldini op de luchthaven van Oostende. © Photo News

Bezoek met privéjet levert Maldini voorlopig geen akkoord op over De Ketelaere: Milan pokert met 32 miljoen

Club BruggeEen goed gesprek, maar geen akkoord. Dat is de uitkomst van het onderhoud tussen Club Brugge en Milan-directeurs Paolo Maldini en Ricky Massara, die in de vooravond vanop Oostende terug naar Milaan zijn gevlogen. “Hoe het ging? Goed. Er is vertrouwen. Of we een deal gaan sluiten? We gaan het proberen”, reageerde Maldini bij terugkomst in Italië. De komende dagen moet blijken of de Rossoneri de nodige inspanning willen leveren om Charles De Ketelaere binnen te halen. Milan hoopt tegen zaterdag duidelijkheid te hebben.

54 reacties

 • Matthias Verbeure

  4 maanden geleden
  Als de Belgische clubs willen groeien financieel dan moeten ze het maximum vragen. Een bod van 40 miljoen hebben ze al dus waarom dan voor minder laten gaan? Vasthouden aan 40 miljoen en desnoods nog minstens 1 jaar, anderhalf seizoen tot 2 seizoenen houden moet de ambitie zijn van Club, desnoods door een korte huurdeal met de koopploeg af te spreken in de verkoopsovereenkomst! Volgend jaar verkopen is ook een optie voor Club Brugge. Nu is hij 32 tot 40 waard, volgend jaar misschien 42 of 46
 • nico baelde

  4 maanden geleden
  CDK is meer waard dan 32 miljoen die Milan wil geven en dat beseft Milan ook wel. Alleen, kunnen ze beter? Als CDK bij club blijft, zal hij er volgend jaar 50 miljoen waard zijn.
 • Dany Kinczel

  4 maanden geleden
  Die heeft nog niks bewezen en gaat waarschijnlijk op de bank belanden in Milan of leeds 😂 ze zijden over Wesley ook groot talent en na 2 jaar terug in Brugge omdat hij niet mee kan in Engeland
 • Andy Bulthé

  4 maanden geleden
  Als ik Brugge was mocht hij dadelijk gaan voor 32miljoen.
 • Samuel Verstraeten

  4 maanden geleden
  32 miljoen is enorm veel voor een speler als cdk ! Zeker als je ziet dat de bruyne voor 8 miljoen is vertrokken ! … ik gok dat cdk lang niet zo goed gaat worden als de bruyne !!