Noa Lang
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang © Photo News

Belgische en Nederlandse analisten over ‘de maniertjes’ van Noa Lang: “Drug die hij nodig heeft”

Club BruggeHate it or love it. Of je het nu hebt voor Noa Lang (22) of niet, beroeren doet-ie je sowieso: “Alsof hij altijd met iets of iemand ruzie moet hebben”, weet Europacup-winnaar en analist Pierre van Hooijdonk. “Maar iedere trainer wil wel een Lang in zijn ploeg”, meent Aimé Anthuenis.

28 reacties

 • Maria van de Beek

  1 jaar geleden
  Ik vind het gedrag van Lang nogal meevallen. Het begint meestal in de tribune, daar zie je de mensen rare dingen doen...als de man dan zijn gram komt halen, dan ga daar sportief mee om toch? Leuke voetballer trouwens.
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Dat wist u niet hé Deploige in al uw alwetendheid nochtans ?
 • James Deledicque

  1 jaar geleden
  door zo een gedrag gaat hij nooit de top bereiken. Ik denk eerlijk gezegd dat hij nu al op zijn top zit bij brugge. Kan je nagaan hoe laag die gast gevallen is :-p
 • Norbert Deploige

  1 jaar geleden
  Zeg dat mijnheer Capelle het gezegd heeft.
 • Ivan Beelaert

  1 jaar geleden
  Ik had hem wel eens op training en in een wedstrijd tegen Neeskens zien voetballen ,vergelijk hem eens met de topspelers van toen ,hij komt nog niet in de buurt.over roepen voetballer die nu en dan een goeie flits heeft.
 1. Onze Club-watcher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentaliteit”
  PREMIUM
  8

  Onze Club-wat­cher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentali­teit”

  Quo Vadis, Club Brugge? Als blauw-zwart ook zondag in Waregem niet wint, zijn Vanaken en co meteen goed voor een evenaring van de slechtste reeks in dik 42 jaar. Jawel, het is geleden van november 1981 dat Club Brugge nog eens acht keer op rij punten liet... Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser gaat op zoek naar de redenen waarom ook Scott Parker het tij maar niet lijkt te kunnen keren. En hoe hij Club uit deze vormcrisis moet loodsen.