Verhaeghe met De Ketelaere.
Volledig scherm
Verhaeghe met De Ketelaere. © Photo News

Bart Verhaeghe wil het Bayern van België worden: “Philippe is heel belangrijk in ons verhaal”

Club BruggeBart Verhaeghe pakt zijn vierde titel met Club Brugge in tien jaar voorzitterschap. De voorzitter wil “keihard blijven werken om het Bayern van België te worden” en sprak zich ook uit over de toekomst van Philippe Clement. 

8 reacties

 • Wesley De Smet

  2 maanden geleden
  Bart Verhaeghe wordt verweten dat hij met Club het Bayern van België wil worden terwijl het de pers is die reeds eerder in het seizoen Club het Bayern van België noemde. En het ook gisteren de journalist was die het in zijn vraagstelling over Bayern had. Niet Bart Verhaeghe zelf noemde Club Bayern.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Verhaeghe is al opnieuw aan het zweven. Net zoals met zijn stadion , de beursgang, zijn Bayern Brugge én zijn eigen verdiensten. Voeten op de grond, de realiteit zal anders zijn.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Bart dat is wel iets te hoog gegrepen, je middenveld op termijn is niet meer zo goed en dat zal zich vertalen in de C-L. Vergeet Racing Genk niet want het tweede jaar na de titel en het vervangen van bijna heel de kampioenen ploeg staan ze er weer en hoe. Als het op geld aan komt moet Genk ook niet onderdoen voor Club. Bart maar nogmaals proficiat met de titel.
 • Herman Geerts

  2 maanden geleden
  Mijnheer Verhaeghe, u hebt enige tijd geleden deel uitgemaakt van HORA! Waarom heb je toen niet ingegrepen, en uw standpunt doorgedrukt? Momenteel is dit het reglement en zijn de regels wel correct toegepast. Maar zoals de meeste voorzitters bent u soms teveel supporter. En ik sluit me wel aan bij uw mening over het play-offsysteem, dit is inderdaad passé!
 • werner humblé

  2 maanden geleden
  Moet toch echt wel lachen met die uitsprak van Bart , het Bayern van België , ik denk eerder aan Hugo Claus , het verdriet van België eerlijk gezegd.