Michel-Ange Balikwisha.
Volledig scherm
Michel-Ange Balikwisha. © Photo News

Balikwisha volgende week van Club Brugge? Blauw-zwart zou circa zes miljoen euro betalen aan Standard

Club BruggeHet heeft er alle schijn van dat Michel-Ange Balikwisha volgend seizoen zal spelen voor Club Brugge. De deal is nog niet helemaal rond, maar een akkoord tussen alle partijen lijkt nabij. Blauw-zwart heeft eerder deze week een nieuw voorstel gedaan aan de speler en zijn entourage. Een voorstel waar ze geneigd zijn om op in te gaan.

3 reacties

 • Peter Debrouwer

  3 maanden geleden
  Ja Marcel, als je ziet dat ze voor Lokonga 20M durven te vragen ! Wat heeft die al bewezen ?
 • Philippe De Naeyer

  3 maanden geleden
  6 miljoen en dan nog bonussen, veel geld vind ik dat voor een speler die nog alles moet bewijzen. Het zijn niet allemaal Noa Langs.
 • Marcel De Maesschalck

  3 maanden geleden
  Sorry, maar die is nog geen 6 miljoen Belgische frank waard.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.