Michel-Ange Balikwisha.
Volledig scherm
Michel-Ange Balikwisha. © Photo News

Balikwisha volgende week van Club Brugge? Blauw-zwart zou circa zes miljoen euro betalen aan Standard

Club BruggeHet heeft er alle schijn van dat Michel-Ange Balikwisha volgend seizoen zal spelen voor Club Brugge. De deal is nog niet helemaal rond, maar een akkoord tussen alle partijen lijkt nabij. Blauw-zwart heeft eerder deze week een nieuw voorstel gedaan aan de speler en zijn entourage. Een voorstel waar ze geneigd zijn om op in te gaan.

3 reacties

 • Peter Debrouwer

  1 jaar geleden
  Ja Marcel, als je ziet dat ze voor Lokonga 20M durven te vragen ! Wat heeft die al bewezen ?
 • Philippe De Naeyer

  1 jaar geleden
  6 miljoen en dan nog bonussen, veel geld vind ik dat voor een speler die nog alles moet bewijzen. Het zijn niet allemaal Noa Langs.
 • Marcel De Maesschalck

  1 jaar geleden
  Sorry, maar die is nog geen 6 miljoen Belgische frank waard.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.