© studio-alma.fr
Volledig scherm
PREMIUM
© © studio-alma.fr

“Arm België: een land waar één burger de wensdroom van tienduizenden kan ontnemen”

Stadiondossier Club BruggeNog maar eens vertraging voor de stadionplannen van Club Brugge, nu de Raad voor Vergunningsbetwisting de omgevingsvergunning voor het nieuwe Jan Breydel heeft vernietigd. Alweer een slag in het gezicht voor Bart Verhaeghe en co. Onze chef voetbal Niels Poissonnier spreekt over een schrijnende situatie. “Arm België.”

114 reacties

 • bob jansens

  1 maand geleden
  Men wil een stadion met 40.000 zitplaatsen bouwen op de Olympia-site. Foute locatie. Het zou veel beter zijn om een nieuw stadion (met treinhalte) te bouwen langsheen de spoorlijn Brugge Oostende zoals het gebied langsheen de Koestraat. Tal van supporters kunnen dan per trein komen, en mits een voldoende grote parking zal dit nieuwe station ideaal zijn voor de pendelaars naar Gent en Brussel die buiten het centrum van Brugge wonen
 • jan geers

  1 maand geleden
  Mijnheer woont er sinds 2005
 • Luc De Bruycker

  2 maanden geleden
  Daarom mogen de supporters de mensen die niet akkoord gaan hun leven beu maken sukkelaars! En dat noemt zich voetballiefhebber!Club Brugge is ferm gezakt in mijn aanzien.
 • Eric Horemans

  2 maanden geleden
  Het calimeroverhaal past niet in het kader dat iedere belg gelijk is voor een wet?
 • Krist Demets

  2 maanden geleden
  Club zelf wilde buiten het centrum een stadion bouwen maar daar is Paul plastiek tegen omdat club te groot zou worden
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.