REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Alweer kopzorgen voor Club-coach Clement: Deli mist laatste training en moet nieuwe coronatest ondergaan

Club BruggeDe kans is groot dat Simon Deli de Champions League-wedstrijd van morgenavond tegen Borussia Dortmund mist. Dat blijkt uit een tweet die Club Brugge vanochtend de wereld in stuurde.

18 reacties

 • H. Anckaert

  1 jaar geleden
  Neen Gino Maekelberghe er zijn geen testen te weinig voor België. De testen in het profvoetbal nermen amper 0.3% in van de totaliteit! Stop met dit gezever!
 • SONJA VAN CANNEGEM

  1 jaar geleden
  Da heeft niet mag wel eens op de bank zitten is niet goéd bezig
 • rudi van dijck

  1 jaar geleden
  nu Deli dat is geen gemis. nooit begrepen dat C. Brugge die gekocht heeft. 2 goeie acties op 90 minuten. nou moe. goed voor Moeskroen ofzo ja  maar das ook al.  Ricca daarentegen gezien wat die allemaal dichtliep op Zenith!! daar kan Deli alleen van dromen. en zeker tegen een Dortmund, die aanvallers spelen Deli van het kastje naar de muur!! die gaat die niet kunnen volgen!! te traag gewoon.
 • Stefaan Cattoir

  1 jaar geleden
  Na afgelopen wedstrijd maakt dit niet veel uit, was te mak en liep te weinig.
 • Leon Mertens

  1 jaar geleden
  Brugge heeft zelf grote fouten gemaakt Tau Rafaelov en Rezae had men nooit moeten wegdoen ,men koopt spelers zoals Okereke en dienen Oostenrijker die veel minder zijn ,wie heeft zoiets beslist? Van wie moesten deze spelers weg ? De drie spelers die weg zijn kregen nooit een eerlijke kans en maken nu het goede weer in hun club ...hahaha