PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Als Vanaken bij standpunt blijft, moet Club zeggen: ‘We verkopen hem voor 30 en geen 10 miljoen’”

Club BruggeClub Brugge won dan wel - zij het moeizaam - van KV Kortrijk, vóór en na de match was vooral de vertrekwens van Hans Vanaken naar West Ham hét gespreksonderwerp op en rond Jan Breydel. Met een tifo toonden de fans hoezeer de tweevoudige Gouden Schoen in hun hart zit, achteraf vierde Vanaken met megafoon. Onze huisanalist Marc Degryse heeft een duidelijke mening over hoe Club dat transferdossier moet aanpakken en verwacht ook nog wat meer dan louter Dedryck Boyata aan de inkomende zijde. “Het verbaast me dat Club voor Boyata is gegaan.”

22 reacties

 • Maria Nuytkens

  3 maanden geleden
  Hij is wel zesde keus bij die trainer. Heeft al met verschillende spelers contact gehad.
 • john poels

  3 maanden geleden
  17.5 mlj lijkt mij correct , hier in Belgie moet men stoppen om gratis te laten vertrekken . Vanaken is op gebied van INZICHT op hetzelde niveau dan KDB .
 • Senna Da Silva

  3 maanden geleden
  De Ketelaere heeft bij zijn tweede invalbeurt bij Milan geen bal geraakt. Vanaken zal ook niet veel ballen zien bij West Ham ; veel te snel voor hem .
 • Kevin Debay

  3 maanden geleden
  Een goede wijn rijpt en stijgt in prijs met de jaren. Vanaken is allesbehalve een goede wijn.
 • Toshak

  3 maanden geleden
  Zijn ze nu echt stekeblind bij West Ham!?
 1. ONS RAPPORT. “Hij onderging een tirade van Mignolet”: een povere invalbeurt, maar ook Bruggelingen die zich in Leverkusen herpakten
  PREMIUM
  Champions League
  7

  ONS RAPPORT. “Hij onderging een tirade van Mignolet”: een povere invalbeurt, maar ook Bruggelin­gen die zich in Leverkusen herpakten

  Een nul-nulletje op bezoek bij Bayer Leverkusen en door de winst van FC Porto dus geen groepswinst voor Club Brugge in de Champions League. In ons rapport een speler die zijn non-match van afgelopen weekend wegspoelde, een man van de vuile meters maar ook iemand die het showelement nog te weinig koppelt aan efficiëntie. Ontdek onze punten van Leverkusen-Club.