Voorzitter Bart Verhaeghe groet de meegereisde fans in Leverkusen.
Volledig scherm
Voorzitter Bart Verhaeghe groet de meegereisde fans in Leverkusen. © BELGA

Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

22 reacties

 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Goed voor Club Brugge al die centen maar voor het Belgische voetbal zie ik de link niet. Ik zou het interessant vinden mochten de Belgische ploegen meer transfers met elkaar realiseren. Op die manier blijft een deel van die centen in het Belgisch voetbal.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Super voor club Brugge ...👍 Goed voor het Belgisch voetbal als ook Europees...! Laat ze maar kritiek geven ...typisch Belgisch altijd ...🥴 Europees moet je voor alle clubs zijn ...!
 • Roland Wydooghe

  3 maanden geleden
  Er is natuurlijk altijd kritiek zeker! Bravo FCB!! Nu maar terug alles op competitie!! 👍🏼
 • Pascal Jean Dominique Vanneste

  3 maanden geleden
  Rechtstreekse plaatsing is ook mede dankzij de voorgaande goede jaren van andere Belgische ploegen. Al moet men het nog steeds goed presteren op het veld nadien zoals nu het geval is.
 • Marinus van Driel

  3 maanden geleden
  Knap van Brugge en geweldig voor hun bankrekening. Alleen worden het onevenwicht in onze competitie onhoudbaar. Het is toch niet normaal dat Club evenveel verdient in de CL dan het totaal jaarbudget van de 8 kleinste JPL clubs samen? Die exorbitante bedragen zouden deels moeten verdeeld worden onder de andere JPL clubs. Anders dreigt Club (nog meer dan vroeger) sterkhouders bij rivaliserende Belgische clubs weg te kopen om ze dan in het buitenland of aan kleine clubs te verhuren..
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.