Dost en Vanaken.
Volledig scherm
PREMIUM
Dost en Vanaken. © Photo News

Alarmfase rood: een blik op de problemen van Club Brugge

Club BruggeDe motor sputtert niet langer, nu stokt hij zelfs. Club Brugge moet dringend een oplossing vinden voor de problemen die al langer sluimeren: geen vleugels, geen bank, geen fut meer... Kan coach Clement dit nog rechttrekken, of moet de gedoodverfde kampioen alsnog beginnen te vrezen, zeker nu de andere teams wél in vorm zijn? Een analyse.

62 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  4 weken geleden
  Hèt komt wel goed met Club, ook dit jaar kampioen. Er is voldoende kwaliteit in de groep om de titel te pakken en voor volgend seizoen zijn er al contacten gelegd. De verkoop van spelers zoals Lang, die wel z’n puntjes bijgedragen heeft, speelt hierin mee natuurlijk. Halveren van de punten blijft een onsportieve regel.
 • Herwig Depoorter

  1 maand geleden
  Amper een maand geleden was Club Brugge een fantastische ploeg , de zekere kampioen. Nu deugt plots niets meer?
 • John De roo

  1 maand geleden
  Bij Club beginnen ze eindelijk te zien dat ze zichzelf letterlijk vleugellam gemaakt hebben door Diatta weg te doen. En dat halfweg seizoen?? Daarnaast ook Dennis weg. Als je Diatta weg wil doen voor 4mio onder zijn marktwaarde wacht dan tenminste tot de zomer als de titel binnen is. En maar opscheppen welk goed management men bij Club heeft.
 • Bart Beyns

  1 maand geleden
  We moeten zowaar voor Anderlecht supporteren... voor 1 keer vind ik dat helemaal niet erg. Een gelijkspel mag ook.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Straks mogen de Brugge supporters blij zijn dat Anderlecht zo goed speelt. Als ze Genk kloppen helpen ze Club aan de titel, zonder dat het ze ditmaal geld kost