Sowah, Maouassa, Hendry, Otasowie en Nusa, een paar van de miljoenenaankopen van Club Brugge.
Volledig scherm
PREMIUM
Sowah, Maouassa, Hendry, Otasowie en Nusa, een paar van de miljoenenaankopen van Club Brugge. © Photo News

52,8 miljoen euro: Club Brugge geeft dit seizoen meer uit dan Real en Liverpool

Club BruggeMeer dan 50 miljoen euro. Dat is het bedrag dat Club Brugge, als het straks de verwachte komst van Skov Olsen afrondt, zal spenderen dit seizoen. Een recordsom die de gezamenlijke uitgaven van de andere Belgische topclubs zelfs bijna overstijgt. Een mercato en competitie op twee snelheden.

56 reacties

 • peter De ridder

  4 maanden geleden
  Dat is wat men noemt plannen radicaal omgooien, brugge ging investeren in jeugd om minder geld te moeten uitgeven aan die dure buitenlandse aankopen. Nu hebben ze goede jeugd die mooi zijn doorgebroken ondanks een legioen aan buitenlandse spelers. Eerste rangs belgen verkopen om vervolgens tweederangs spelers uit andere competities aan te werven. Want wees gerust de beste talenten uit andere competities, zijn al sinds hun 16of 17 de levensjaar vastgelegd door spaanse of engelse ploegen.
 • Frederic verhelle

  4 maanden geleden
  Beste lezers , wat is een miskoop, het eerste jaar mag men al niet meerekenen, altijd oordelen vanaf het tweede jaar, velen spelen de pannen van het dak in eerste 6maand en dan niks meer, de doorverkoop waarde spreekt altijd op de laatste zes maand , is bij een arbeider, bediende en huwelijk ook zo , da's menselijk
 • Diego Wille

  4 maanden geleden
  Van die zogezegde miskopen komen er zeker nu of een en paar boven water, daar ben ik zeker van..je bent nogal rap een miskoop hier 🤨😏
 • johan vandeweghe

  4 maanden geleden
  en het haalt toch niks uit !
 • Bart Vermeulen

  4 maanden geleden
  Ik maak mij geen zorgen, het kampioen schap is weer een feit, zie dat jullie maar als ploegskes overleven met jullie amateur voetballertjes! :-)
 1. ‘The Day After’ bij Club Brugge: Schreuder wil “niet alles in de vuilbak gooien” na bekeruitschakeling
  PREMIUM
  Club Brugge
  9

  ‘The Day After’ bij Club Brugge: Schreuder wil “niet alles in de vuilbak gooien” na bekeruit­scha­ke­ling

  Veel tijd om te jammeren is er niet. Zaterdagavond al moet Club Brugge in Seraing weer vol aan de bak, wil het zijn seizoen redden met een nieuwe titel. En dus sprak Schreuder daags na de bekeruitschakeling voor zijn groep: “Laat ons niet alles in de vuilbak gooien.” Een blik op ‘The Day After’ op het Belfius Basecamp en de uiteenzetting van de Brugse coach.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.