Wesley.
Volledig scherm
Wesley. © BELGA

25 miljoen voor Wesley, maar Club Brugge stuurt Chinezen wandelen

Club BruggeMet vicekampioen Guangzhou Evergrande op kop staan enkele Chinese clubs te drummen voor Wesley (22). Club Brugge kan 25 miljoen cashen, de Braziliaan kan een veelvoud van zijn salaris verdienen, maar toch stuiten de Aziaten op een njet. 

47 reacties

 • René Schoeters

  3 jaar geleden
  Als die makelaars enkele miljoenen in hun eigen zak steken is het niet moeilijk dat hij 25 miljoen moet kosten! Moest hij zoveel waart zijn dan stak hij er in België toch met kop en schouders bovenuit! Als hij vertrekt gaan we er waarschijnlijk niet zoveel meer over horen!
 • Jos Van nuffelen

  3 jaar geleden
  Inderdaad Foubert, hij is een Gentenaar die het gros van zijn tijd vertoefd heeft in West-Vlaanderen eerst als club supporter dan als voorzitter van KVO om uiteindelijk aan lager wal te geraken in een gehucht aan de Zenne.
 • danny buyse

  3 jaar geleden
  @Carol, Marc Coucke is inderdaad geboren in Gent. Of dat Rik Cappelle West Vlaamse boeren met geld linkt aan Marc Coucke daar ben ik niet zeker van want hij kan ook doelen op de boeren van Club en andere West Vlaamse Clubs. In eerste zitten er trouwens 5 clubs uit West-Vlaanderen als Zulte - Waregem tenminste erbij mag gerekend worden.
 • Gaston Foubert

  3 jaar geleden
  Inderdaad Carol, Coucke is geboren in Gent op 27 januari 1965. Maar om de rikken zijn plezier niet te bederven is hem dat nooit eerder gezegd. Ze hebben langs zijn kanten al zo weinig om mee te lachen.
 • andre govaert

  3 jaar geleden
  Oei, die Wesley is in zijn eentje dus meer waard dan gans Anderlecht, niet te geloven.