Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

100 Europese wedstrijden, 50 uitmatchen: de highs en lows van de reis rond Europa van Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe

Club BruggeHonderd Europese wedstrijden, dat betekent ook vijftig Europese uitmatchen. Een greep uit de memorabele trektocht van Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert, sinds 2011 de reisleiders van Club Brugge. Van de catastrofe in Athene over de onemanshow van Diagne in Parijs tot de historische avond in Madrid.

2 reacties

 • miranda stevens

  3 maanden geleden
  Albert, het gaat hier enkel om de Europese matchen onder Verhaeghe en Mannaert, deze ervoor zijn niet meegeteld hoor. Of ben je al vergeten dat er slechts 1 Belgische ploeg in de finale van EC 1 gestaan heeft. Bovendien zijn de finales van Anderlecht dan nog gekocht, vraag maar aan die Spaanse scheidsrechter .
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Albert de lovendeghem : het doet pijn nu zeker dat Anderlecht een middenmoter is geworden ...! Wie zijn schuld...🙄...? Hoe spijtig ook voor de goeie en trouwe supporters ze verdienen beter ...
 1. Onze Club-watcher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentaliteit”
  PREMIUM
  8

  Onze Club-wat­cher voor Brugse weken van de waarheid: "Parker moet sleutelen aan de mentali­teit”

  Quo Vadis, Club Brugge? Als blauw-zwart ook zondag in Waregem niet wint, zijn Vanaken en co meteen goed voor een evenaring van de slechtste reeks in dik 42 jaar. Jawel, het is geleden van november 1981 dat Club Brugge nog eens acht keer op rij punten liet... Onze Club Brugge-watcher Frank Dekeyser gaat op zoek naar de redenen waarom ook Scott Parker het tij maar niet lijkt te kunnen keren. En hoe hij Club uit deze vormcrisis moet loodsen.