Noa Lang en Clinton Mata. Die laatste gaf bij de rust over.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang en Clinton Mata. Die laatste gaf bij de rust over. © Photo News

Zege blijkt intussen nóg straffer: virus teisterde Club Brugge tijdens match in Leipzig

Champions LeagueEr was pizza, muziek en finaal een welverdiende vrije dag – naast felicitaties van coach en bestuur. Want de stuntzege op RB Leipzig blijkt intussen nóg straffer. De Ketelaere, Sobol en Mata waren namelijk ziekjes. Die laatste gaf bij de rust zelfs over... Een blik achter de schermen bij de sprekende overwinning van Club Brugge. 

3 reacties

 • oscar zwart

  1 jaar geleden
  De volwassenheid die ze toonden,doet mij vermoeden dat ze mits geen blessures en schorsingen ver gaan komen in dit toernooi.ze worden pas echt groot als ze in de competitie dit weekend ook weer winnen.chapeau.
 • Dirk Volckaert

  1 jaar geleden
  Prachtige prestatie van een sterk collectief met bovendien veel individuele klasse. Dat er 3 ziek waren maakt dit nog straffer. I love it. !!
 • Didier Vermeersch

  1 jaar geleden
  Ja, en straks gaan ze zeggen dat ze op halve kracht gespeeld hebben…., die mannen staan tiende hé, dus niet teveel overdrijven met die overwinning, straks verliezen tegen Kapelle-op-den-bos…..
 1. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”
 2. Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarrentes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?
  Spaargids.be

  Banken lanceren massaal nieuwe rekeningen met hogere spaarren­tes: waarom? En hoe haal jij er je voordeel uit?

  Heel wat banken pakten recent uit met nieuwe spaarrekeningen met een hogere rente. Hun vergoeding ligt telkens hoger dan de rente die deze banken op hun andere - klassieke - spaarrekeningen geven. Waarom doen ze dat dan? Ze kunnen toch de rente op hun klassieke spaarrekeningen optrekken, zou je denken. Dat klopt, maar dat zou hen geld kosten. Spaargids.be legt je uit hoe je met je klassieke spaarrekening toch ook een hoge rente kan meepikken.
 1. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.