Noa Lang en Clinton Mata. Die laatste gaf bij de rust over.
Volledig scherm
PREMIUM
Noa Lang en Clinton Mata. Die laatste gaf bij de rust over. © Photo News

Zege blijkt intussen nóg straffer: virus teisterde Club Brugge tijdens match in Leipzig

Champions LeagueEr was pizza, muziek en finaal een welverdiende vrije dag – naast felicitaties van coach en bestuur. Want de stuntzege op RB Leipzig blijkt intussen nóg straffer. De Ketelaere, Sobol en Mata waren namelijk ziekjes. Die laatste gaf bij de rust zelfs over... Een blik achter de schermen bij de sprekende overwinning van Club Brugge. 

3 reacties

 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  De volwassenheid die ze toonden,doet mij vermoeden dat ze mits geen blessures en schorsingen ver gaan komen in dit toernooi.ze worden pas echt groot als ze in de competitie dit weekend ook weer winnen.chapeau.
 • Dirk Volckaert

  2 maanden geleden
  Prachtige prestatie van een sterk collectief met bovendien veel individuele klasse. Dat er 3 ziek waren maakt dit nog straffer. I love it. !!
 • Didier Vermeersch

  2 maanden geleden
  Ja, en straks gaan ze zeggen dat ze op halve kracht gespeeld hebben…., die mannen staan tiende hé, dus niet teveel overdrijven met die overwinning, straks verliezen tegen Kapelle-op-den-bos…..
 1. Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschillende talen, en da's geen toeval
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  13

  Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschil­len­de talen, en da's geen toeval

  Straf. In een Champions League-document voor media meldt de UEFA welke talen een speler machtig is. Talen waarin de speler zich comfortabel genoeg voelt om een interview te geven. Bij de spelers van Chelsea zijn dat er soms één, soms twee, soms eens drie. Behalve bij Romelu Lukaku (28), daar staan er zeven. En het Congolese Lingala, een taal die Lukaku ook spreekt, ontbreekt dan nog. Heeft hij een ‘talenknobbel’? En bestaat dat eigenlijk wel?