Amazon Prime
Volledig scherm
© Amazon Prime

“We speelden als sh*t!”: Amazon-docu toont eerst furieuze en dan wenende Ronaldo bij CL-uitschakeling

Champions LeagueJuventus en Cristiano Ronaldo dropen vorig seizoen al af in de achtste finales van de Champions League. De Amazon-docu ‘All or Nothing’ toont nu exclusieve beelden uit de kleedkamer tijdens de rust van de return. Eerst is te zien hoe Cristiano Ronaldo tijdens de pauze niet mals is voor zichzelf en zijn ploegmaats... na het verlies heerst doffe ellende en barst ‘CR7' in tranen uit.

3 reacties

 • peter De ridder

  6 maanden geleden
  Als voetballer geef ik hem 90% en voor het vak bescheidenheid 3%. dus juist gebuisd ! Messi geef ik als voetballer 92% en voor het vak bescheidenheid 35%
 • Benjamin Van Sprengel

  6 maanden geleden
  Bij man United bakt hij er ook niks van.
 • Kjell Van daele

  6 maanden geleden
  Cristiano is ne winnaar e, vergeleken met messi,!? Die enkel bij barça goed is, ronaldo maakt bij elke ploeg zijn goals
 1. Chelsea-coach Tuchel niet te spreken over gezellig onderonsje tussen ref en Real-trainer Ancelotti: “Hij stond luidop te lachen”
  Play
  Champions League
  59

  Chel­sea-coach Tuchel niet te spreken over gezellig onderonsje tussen ref en Re­al-trai­ner Ancelotti: “Hij stond luidop te lachen”

  Een fronsende Thomas Tuchel na de bloedstollende return in Bernabéu, waar Real Madrid zich ondanks een 0-3-achterstand tegen Chelsea toch kon plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Tuchel fronste niet zozeer om het resultaat, maar om het optreden van de scheidsrechter. De Chelsea-coach was namelijk niet opgezet met een gemoedelijk onderonsje tussen de referee en Real-trainer Carlo Ancelotti. “Een totaal verkeerd moment om te lachen.”