AFP
Volledig scherm
© AFP

Wat met het WK? Liesblessure Thomas Meunier baart bondscoach en Dortmund zorgen: “We weten niet hoe ernstig het is”

Champions LeagueRoberto Martínez ziet het niet graag gebeuren. Thomas Meunier (31) moest in de 83ste minuut tegen Sevilla (1-1) geblesseerd van het veld. De Rode Duivel voelde iets in de lies na een sprint en bleef op de grasmat zitten. Gaat het WK-alarm af.

7 reacties

 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Ik voorspel het nu al, een gekwetste Meunier, Courtois en Lukaku nemen we mee. Ook een Hazard totaal uit vorm is geen probleem. Wat Martinez niet gaat doen is jongens die nooit een kans kregen nu wel selecteren. Liever drie gekwetsten meenemen dan eens een keer nieuwe jongens selecteren.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Ivan de bakker : heel goed verwoord ...! Gewoon de waarheid mag gezegd worden 👍
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Iedere club krijgt geld als ze speler missen om wk te spelen vandaar dat Martinez zoveel Anderlecht " talenten" selecteert ,valt niet op hoor
 • Ivan De Bakker

  4 maanden geleden
  Tuurlijk dat Martinez zich zorgen maakt - heeft zich nooit bekommerd om deftige opvolging of back-ups. Geen greintje toekomstvisie gehad. Een paar paarse tieners in de etalage gezet and that's it. En nu beginnen zijn oudjes uit te vallen, dus... tijd om ontslag te nemen. Nog proberen rekken tot na WK ... Dikke profiteur.
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Castagne is toch beter dus geen probleem en dan neem je nog ergens jonge rechtsback mee of debast kan daar ook wel depanneren
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).