AFP
Volledig scherm
© AFP

Wat met het WK? Liesblessure Thomas Meunier baart bondscoach en Dortmund zorgen: “We weten niet hoe ernstig het is”

Champions LeagueRoberto Martínez ziet het niet graag gebeuren. Thomas Meunier (31) moest in de 83ste minuut tegen Sevilla (1-1) geblesseerd van het veld. De Rode Duivel voelde iets in de lies na een sprint en bleef op de grasmat zitten. Gaat het WK-alarm af.

7 reacties

 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Ik voorspel het nu al, een gekwetste Meunier, Courtois en Lukaku nemen we mee. Ook een Hazard totaal uit vorm is geen probleem. Wat Martinez niet gaat doen is jongens die nooit een kans kregen nu wel selecteren. Liever drie gekwetsten meenemen dan eens een keer nieuwe jongens selecteren.
 • eric debanne

  4 maanden geleden
  Ivan de bakker : heel goed verwoord ...! Gewoon de waarheid mag gezegd worden 👍
 • Dany Herman

  4 maanden geleden
  Iedere club krijgt geld als ze speler missen om wk te spelen vandaar dat Martinez zoveel Anderlecht " talenten" selecteert ,valt niet op hoor
 • Ivan De Bakker

  4 maanden geleden
  Tuurlijk dat Martinez zich zorgen maakt - heeft zich nooit bekommerd om deftige opvolging of back-ups. Geen greintje toekomstvisie gehad. Een paar paarse tieners in de etalage gezet and that's it. En nu beginnen zijn oudjes uit te vallen, dus... tijd om ontslag te nemen. Nog proberen rekken tot na WK ... Dikke profiteur.
 • Anthony Peeters

  4 maanden geleden
  Castagne is toch beter dus geen probleem en dan neem je nog ergens jonge rechtsback mee of debast kan daar ook wel depanneren
 1. Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase
  Club Brugge
  22

  Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

  Club Brugge greep in extremis nog naast de groepszege in groep B in de Champions League, maar dankzij een knappe 11 op 18 vangt blauw-zwart wel nog meer dan tien miljoen euro aan winstpremies. Het gelijkspel van gisteren leverde andermaal 930.000 euro op, wat de totale teller op 47.485.000 miljoen euro brengt — een absoluut recordbedrag naar Brugse of Belgische normen. Afwachten of de kassa na Nieuwjaar andermaal rinkelt voor blauw-zwart.