BELGA
Volledig scherm
© BELGA
RB Leipzig RBL
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
 • 5' Goal Christopher Nkunku
 • Hans Vanaken Goal 22'
 • Mats Rits Goal 41'

Wat een match: Club nu samen met PSG op kop

Champions league1-2 in Leipzig! Een nieuwe knalprestatie voor Club Brugge in de Champions League. In een ijzersterke eerste helft wisten Hans Vanaken en Mats Rits een vroege opdoffer uit. Na rust was het vooral overleven, maar blauw-zwart trok de overwinning verdiend over de streep. 4 op 6 en mee aan kop in de groep, overwinteren op het kampioenenbal hoeft nu echt geen utopie meer te zijn.

53 reacties

 • David Van Petegem

  2 maanden geleden
  Tegen wie speelt die andere grootmacht in het Belgisch voetbal Europees, Ninneke? Juist ja, zitten en zwijgen.
 • Jeroen Custers

  2 maanden geleden
  Proficiat Club, dom dom dom van Leipzig, zeker als ze dan reageren dat het gelijkspel tegen PSG geen toeval was, dan hadden ze maar beter moeten concentreren, vraag maar aan Real wat onderschatting betekent. Maar één zaak frustreert mij enorm aan het huidige voetbal, die wait and see regel. Zelfs bij zeer duidelijk buitenspel laten ze nu doorspelen, dat heeft toch echt geen zin, vlag dat af, of schaf de grensrechter af, maar dit is echt belachelijk aan het worden.
 • Ninneke Langa

  2 maanden geleden
  Proficiat voor Club maar niet vergeten RB staat momenteel slechts negende in de Duitse competitie !
 • Ivan De Bruyne

  2 maanden geleden
  Hopelijk een even goed resultaat voor de andere Belgische ploegen. Van een fcb fan.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  Mooie prestatie. Een stunt niet bepaald. RB Leipzig speelde echt geen CL voetbal. Die gaan met dit voetbal met moeite in de Bundesliga blijven.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.