Andrey Arshavin trekt Manchester United uit de koker.
Volledig scherm
Andrey Arshavin trekt Manchester United uit de koker. © AFP

Wat een blunder: Champions League-loting moet opnieuw gebeuren na fout van UEFA met balletje Manchester United

Champions LeagueDe Champions League-loting van vanmiddag in Nyon ging volledig de mist in. Voormalig Russisch profvoetballer Andrey Arshavin (40) haalde Manchester United uit de koker als tegenstander van Villarreal, maar die teams zaten al bij elkaar in de groep. Er zat niets anders op dan later op de dag opnieuw te loten.

37 reacties

 • Jean-Marie Gijsen

  8 maanden geleden
  Voetbal, een feest. Voor de bobo's van de voetbalbond wel. De rest wordt beduveld waar ze zelf bijzitten.
 • Frank Waeghe

  8 maanden geleden
  Stop nu eens met die lotingen met 20 potten om de boel maar zoveel mogelijk in een richting te sturen. Gewoon 1 pot, alle ploegen en loten maar. Ook voor die CL groepsfase, als er dan een groep met 4 Engelse ploegen is en men wil dat niet, laat dan enkel de kampioen meespelen uit England. Dan is het terug een echte champions league.
 • Paulus de Mos

  8 maanden geleden
  Wat een gezeur gelijk alweer over compensatie zeg , er is al genoeg bescherming ingebouwd om de grote ploegen met miljardenschulden te bevoordelen , zet dan gewoon die superleague door dan maakt het niet uit of je wint of verliest, je krijgt toch je poen wel en degraderen kan niet De massa kan dan lekker op aangeven van een mascotte de wave gaan doen in een veel te duur clubtricot Echte fans kunnen dan weer op kleinere schaal naar hun eigen clubje gaan kijken in een eerlijke competitie
 • ludo arijs

  8 maanden geleden
  Zwiert die in eene pot en trek eender wat dat ook uit die potten komt is eerlijk en geen vooroordelen niet meer ! Veel cinema en te gemakkelijk zo !
 • johan vankeirs

  8 maanden geleden
  Een even grote blunder gelijk in de formule 1.Opgezet spel niets meer en niets minder! Geld is het zwarte goud in alle gelederen!
 1. “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanprestatie Rangers tegen Union
  Play
  Champions League
  11

  “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanpresta­tie Rangers tegen Union

  In de Britse pers weinig lof voor Union, des te meer wordt er ingezoomd op de non-match van Glasgow Rangers. Vooraf hadden ze er nochtans alle vertrouwen in. “Van Bronckhorst erop uit om sprookjeclub even met de realiteit te confronteren”, kopte de Schotse Daily Mail op de dag van de wedstrijd nog. Pijnlijke titel, een dag later. De realiteit gisteravond aan Den Dreef leerde immers dat Rangers blij mocht zijn dat de averij niet zwaarder opliep.