Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”

Champions LeagueWaar eindigt dit sprookje voor Club Brugge in de Champions League? Na vier speeldagen al zeker van de achtste finale dankzij 10 op 12. Na vier clean sheets op rij de enige (!) ploeg die nog geen goal binnen heeft gekregen op het kampioenenbal. In de VTM-studio bekeken analisten Marc Degryse en Jan Mulder alvast enkele mogelijkheden.

31 reacties

 • Luc Caels

  3 maanden geleden
  Ver zullen ze zeker niet geraken.
 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Het was eerder Mignolet-Atletico. Zijn 14 reddingen in die twee wedstrijden tonen toch aan dat de verdediging en het middenveld van Club kaas met gaatjes waren. Als dat maar goed blijft gaan.
 • gaston bergmans

  3 maanden geleden
  als je u kan meten met porto atletico madrid en leverkusen moet je niet bang zijn , ok de grote kleppers zijn uiteraard te sterk maar in de eerste plaats erin geloven en met vertrouwen eraan beginnen , barcelona acht ik niet meteen kansloos die ploegen gaan ook wel eens twijfelen en voorlopig zien we barca na nieuwjaar niet meer terug 3de , en iedere wedstrijd is anders atletico lagen ze onder dat klopt ginder ,thuis niet maar ze haalden een resultaat dat oogt perspectieven voor de K;O fase
 • Ria Adams

  3 maanden geleden
  Analisten moeten trainer worden dan is alles opgelost, hetgeen ze komen vertellen heeft 0.0 baten dan is de wedstrijd gespeeld en er wordt veel nutteloos veel geld aan besteed.
 • Guido Verlinden

  3 maanden geleden
  Ik hoop heel snel.!!
 1. “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers op het veld”: Italianen draaien ex-coach Club Brugge door gehaktmolen na vernedering
  Champions League
  1

  “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers”: Italianen draaien ex-coach Club door gehaktmo­len na 1-6 tegen Napoli

  Ajax: 1. Napoli: 6. Een historisch pak slaag kregen de Amsterdammers gisteren in de Champions League. En dus veel lof van de Italiaanse media voor de Napolitanen, maar ook veel kritiek aan het adres van Ajax-coach Alfred Schreuder - vorig seizoen trainer bij Club Brugge. “Terwijl zijn machteloze ploeg aan flarden werd gespeeld, wist Schreuder niets beters te doen dan te schrijven in zijn notitieboekje.”