Vital Vanaken: "Arsenal en Tottenham mogen komen, maar ik ga Hans geen duwtje geven”

HLN SportcastIn onze HLN Sportcast naar aanleiding van de stuntzege van Club Brugge tegen RB Leipzig bellen we ook met Vital Vanaken, de papa van Club-draaischijf Hans. Vital was van de partij in Duitsland, waar hij z’n zoon zag uitblinken.

6 reacties

 • NOEL CLAES

  2 maanden geleden
  MDG droomt graag dat er een Brugse voetballer MDG's droom waar maakt. Zoals hij toen bij PSV Eindhoven. Mogen spelen als men hem nodig had. Vanaken kan Hier ten la de mee, in het buitenland de k ik het niet.
 • jan wuyts

  2 maanden geleden
  Alle lof voor Vanaken maar gouden schoen moet wel in de Belgische competitie verdiend worden laat dat voor allen duidelijk zijn.
 • Rudolf Hruza

  2 maanden geleden
  Vital Vanaken, klasgenoot in het lager onderwijs, toen al een topvoetballer. Mvg,
 • Luc Huyghe

  2 maanden geleden
  Walgelijke uitspraak van Degryse. Meneer vindt dat Van Aken moet vertrekken voor het 'grote geld'? Mogen we eerst eens weten wat hij bij Brugge binnenrijft? Is het nooit genoeg? Mannen als Degryse zijn er de oorzaak van dat 'topploegen' (lees: ploegen met topschulden) het grootste geld bovenhalen om 'de beste' te zijn. Ze maken de echte topploegen kapot en zorgen ervoor dat voetbal geen kwestie meer is van voetballen, maar van geld.
 • Olivier Vandermosten

  2 maanden geleden
  Ze zullen hem in het buitenland goed kunnen gebruiken.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 1. Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge
  Champions League

  Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge

  RB Leipzig kan woensdagavond tijdens het cruciale duel op Club Brugge geen beroep doen op zijn Spaanse sterspeler Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in de linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie, zo maakte de club maandag bekend.Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse international missen. Toen stond hij aan de kant met een scheur in de hamstring.