Vital Vanaken: "Arsenal en Tottenham mogen komen, maar ik ga Hans geen duwtje geven”

HLN SportcastIn onze HLN Sportcast naar aanleiding van de stuntzege van Club Brugge tegen RB Leipzig bellen we ook met Vital Vanaken, de papa van Club-draaischijf Hans. Vital was van de partij in Duitsland, waar hij z’n zoon zag uitblinken.

6 reacties

 • NOEL CLAES

  1 jaar geleden
  MDG droomt graag dat er een Brugse voetballer MDG's droom waar maakt. Zoals hij toen bij PSV Eindhoven. Mogen spelen als men hem nodig had. Vanaken kan Hier ten la de mee, in het buitenland de k ik het niet.
 • jan wuyts

  1 jaar geleden
  Alle lof voor Vanaken maar gouden schoen moet wel in de Belgische competitie verdiend worden laat dat voor allen duidelijk zijn.
 • Rudolf Hruza

  1 jaar geleden
  Vital Vanaken, klasgenoot in het lager onderwijs, toen al een topvoetballer. Mvg,
 • Luc Huyghe

  1 jaar geleden
  Walgelijke uitspraak van Degryse. Meneer vindt dat Van Aken moet vertrekken voor het 'grote geld'? Mogen we eerst eens weten wat hij bij Brugge binnenrijft? Is het nooit genoeg? Mannen als Degryse zijn er de oorzaak van dat 'topploegen' (lees: ploegen met topschulden) het grootste geld bovenhalen om 'de beste' te zijn. Ze maken de echte topploegen kapot en zorgen ervoor dat voetbal geen kwestie meer is van voetballen, maar van geld.
 • dieudone Vandersmissen

  1 jaar geleden
  Ze zullen hem in het buitenland goed kunnen gebruiken.
 1. “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere
  Play
  Champions League
  51

  “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

  Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. “Kijk naar Trossard, die ook jaar na jaar is gegroeid in Engeland. Je moet die jongens ook gewoon tijd geven.”
 1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!