Photo News
Volledig scherm
© Photo News

VIDEO. Zijn eerste ooit tegen Belgische club: Messi scoort fantastische goal na weergaloze versnelling van Mbappé

Champions leagueHet Parc des Princes genoot. Wát een goal was die 3-0, zeg. De pijlsnelle Mbappé zette de aanval héérlijk op en Lionel Messi werkte al even knap af om zo Club Brugge knock-out te slaan.

2 reacties

 • Christian Deckers

  5 maanden geleden
  Messi een lust voor het oog: bekijk even wat een winst hij doet met de feilloze aanname van de bal alleen al. Amper snelheidsverschil zonder of mét bal! En dan heerlijk afgewerkt, beheerst , hard én erg juist. Dan maakt het niet uit of er nog 1, 2 of 4 verdedigers + keeper tussenstaan.
 • geert vanpraet

  5 maanden geleden
  Dat ploegje gaat toch ook de CL niet winnen hoor
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Hoe een voetbalgekke keramiekkoning in Vila-real aan de basis lag van voetbalsprookje: “Dít is zijn grote hobby, hij heeft geen gigantisch jacht”
  Champions League
  1

  Hoe een voetbalgek­ke keramiekko­ning in Vila-real aan de basis lag van voet­balsprook­je: “Dít is zijn grote hobby, hij heeft geen gigantisch jacht”

  Villarreal is de vreemde eend in de bijt tussen de clubs in de halve finales van de UEFA Champions League. Afkomstig uit een stadje met 51.000 inwoners, verrast de laatste winnaar van de Europa League ook dit seizoen jan en alleman. Vanavond zakt ‘El Submarino Amarillo’ af naar Anfield voor de heenwedstrijd van de halve finales tegen Liverpool.
 1. Spaanse kranten lyrisch over “magische avond” van Real, Courtois en vooral Benzema oogsten lof: “De koning van Europa”
  Champion League
  13

  Spaanse kranten lyrisch over “magische avond” van Real, Courtois en vooral Benzema oogsten lof: “De koning van Europa”

  Karim Benzema legde gisteravond eigenhandig Chelsea over de knie in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Na drie doelpunten van de Fransman won de Spaanse grootmacht in Londen met 1-3. “Dit zijn magische avonden, zoals die tegen PSG in Bernabéu”, reageerde hij. De superlatieven van de Spaanse pers om de prestaties van de spits te beschrijven zijn intussen bijna op.