.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

“Vergeet het ‘Latje-trap’-verhaal. De liefde is over - voor zover die al bestond voor backs”

Club BruggeOok onze chef voetbal Stephan Keygnaert zag hoe Club Brugge naast overwintering in de Champions League greep. “Niet de lat lag in de weg van Club Brugge. Club Brúgge lag in de weg van Club Brugge”, stelt hij de ochtend na de enorme dreun in Lazio. “Wat als niet negen maar elf spelers hun hoofd er hadden bijgehouden?”

24 reacties

 • Vincent Sohier

  3 maanden geleden
  Ach ja het is wat is het : 8 punten (heel voortreffelijk voor een Belgisch team). Een grote maat tekort tegen Dortmund, de betere tegen Zenith. En tegen Lazio zat er thuis zeker iets meer in. In Lazio komt Club een paar keer goed weg, hebben ze een paar achterspelers die het niveau niet aankonden, maar toch knokken ze zich terug in de match met zijn tienen en maken het nog spannend tot in de laatste seconde. @ Caroline Bammens  Genk supporter zeker ? 
 • Jan Boden

  3 maanden geleden
  @ Frank Waeghe, de kritiek op Mata en Sobol is terecht. In dit soort wedstrijden moet je top zijn om te winnen en dat waren ze niet, net als Balanta trouwens. Mata heeft nadien zijn fout nog wel recht kunnen zetten door een goede wedstrijd te spelen.
 • azaire vanhoutte

  3 maanden geleden
  hij had er sobol onmiddellijk moeten afnemen hij kon zijn tegenstander niet bijhouden ne wat die strfschop betreft was ook niet pluis ze hadden er het kopje niet bij .
 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Clement heeft ook gefaald met zijn opstelling !Waarom geen rits ? Geen Mechele ?En sobolt niet gewisseld met zijn gele kaart !Thuis had club moeten winnen van Lazio !Zo dicht komen ze niet meer helaas ...!
 • Marie-Jeanne Asselman

  3 maanden geleden
  Proficiat Club maar er was maar een topploeg bij Dortmund uitslag 2 keer 3-0 dat zegt genoeg over het belgisch voetbal
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus