EPA
Volledig scherm
© EPA

Vaste klant op Europees toneel die laatste UEFA Cup won: Genk treft met Shakhtar Donetsk een loodzware tegenstander

Champions League‘t Wordt geen evidentie voor KRC Genk, willen de Limburgers zich plaatsen voor de poulefase van de Champions League. In Nyon kwam Shakhtar Donetsk uit de pot. De Oekraïners staan 18de op de UEFA-coëfficiënt, wonnen in 2009 nog de UEFA Cup en kunnen een uitstekend rapport voorleggen tegen Belgische clubs. De tegenstander van Genk doorgelicht. 

1 reactie

 • Maarten Nijs

  3 maanden geleden
  Als ge nu al schrik hebt, moogt ge uw ambities opbergen, en u concentreren op de titel, dat gaat al moeilijk genoeg zijn.
 1. ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7
  PREMIUM
  Champions League
  30

  ONS RAPPORT. “Toppresta­tie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

  Meer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.