Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

HLN SportcastIn de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”

22 reacties

 • wesley netnem

  7 maanden geleden
  De meeste KM gelopen van zijn Ploeg en een Mooie kans gecreeerd en Nog voor de 90min van het veld gehaald !! Eden was samen met Benzema en Vincius de beste spelers van Real !!
 • Ronald De Smet

  7 maanden geleden
  Doe toch niet kinderachtig aub, hij is gewoon zichzelf, frivool. Hij heeft zeker nooit enig ander inzicht gehad, jullie zoeken hier gewoon achter iets wat er niet is of was. De match is gedaan, over en out. De ene kan het resultaat beter verwerken dan de andere.
 • Dirk Delaere

  7 maanden geleden
  Wat een gezaag. Nee het was niet het allerbeste idee om te dollen voor de camera, maar nee, het was geen drama. Het is wel veelzeggend ovder de staat van de ploeg als ze een 75% fitte Hasard 90 minuten moeten inzetten! Hij was maanden gekwetst, maar hij is blijkbaar toch beter dan zijn zogezegd 100% fitte ploegmakkers.
 • Christiaan GOETHALS

  7 maanden geleden
  De pikorde, ja. Penalty's geven, vrijschoppen geven was vroeger allemaal voor Eden. Ik ben er zeker van dat Eden dit beter kan dan vb Kroos, die vrijschoppen zijn toch om mee te lachen, niet.
 • Luc Huyghe

  7 maanden geleden
  Wat voor gezever is dat allemaal? Tijdens de match ben je vijand, na de match drink je pinten samen. Potverdorie toch, waarmee moeit die pers zich toch? Is het nu verboden om vrienden te zijn?
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”
  Play
  Champions League

  Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

  “Onwaarschijnlijk... Slechts twee goals heeft FC Barcelona gescoord in deze Champions League!” Voor DPG-analist Marc Degryse is het verval bij de Catalaanse grootmacht anno 2021-2022 groot. “Alleen Malmö en Dynamo Kiev doen slechter. Tot dat niveau is Barça afgegleden. Ze horen niet eens thuis in die achtste finales." Collega-analist Jan Mulder, ook in de VTM-studio: “Wel wat betreft traditie en legende natuurlijk, maar niet op basis van het huidige elftal. Ze hebben 3-0 gekregen in Benfica.” Degryse: “Hoe kunnen ze vanavond dan ooit gaan winnen bij Bayern? Ja, natuurlijk zegt Xavi dat ie een plan heeft. Anders moet je de match niet eens beginnen natuurlijk.”
 1. En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions League-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op
  Champions League
  10

  En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions Lea­gue-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op

  De vijfde achtereenvolgende zege in de groepsfase van de Champions League heeft Ajax opnieuw enkele miljoenen opgeleverd. Dankzij twee doelpunten van invaller Sébastien Haller wonnen de Amsterdammers op bezoek bij Besiktas met 1-2 en ontvingen zo de winstpremie van 2,8 miljoen euro. De inkomsten uit het Europese avontuur komen daardoor nu al uit op zo'n 70 miljoen euro.