Thibaut Courtois voor de micro bij Gilles De Bilde.
Volledig scherm
Thibaut Courtois voor de micro bij Gilles De Bilde. © VTM

Thibaut Courtois zet na CL-triomf vraagteken achter interlandbreak: “Ik speelde met pijn en moet bekijken wat we de volgende dagen zullen doen”

Champions LeagueThibaut Courtois werd verkozen tot man van de match in de gewonnen Champions League-finale met Real Madrid. Na afloop was hij euforisch, maar deed hij voor de VTM-micro ook een onthulling. “Ik speel al het hele jaar met pubalgie. Ook vandaag had ik pijn. Ik moet bekijken met de bondscoach wat we zullen doen de komende dagen.” 

36 reacties

 • Evan De Jongh

  1 maand geleden
  Ja hij heeft Champions League gewonnen en ja heeft belangrijke reddingen gedaan maar zijn uitspraken gaan niet goed vallen bij zijn team genoten. We hebben één kans gehad en hebben gescoord, de rest heb ik gedaan. Als je zo een mentaliteit hebt wil je zeggen dat er eigenlijk maar 2 man van Madrid op veld moesten staatn, hij en een spits. En het is vooral hijzelf die zichzelf fantastisch vind, eerlijk gezegd liever de doelman van de Italianen Donnarumma die nu bij PSG speelt.
 • willy staes

  1 maand geleden
  Els Martin geluk moet je afdwingen , een cm meer naar boven of onder kan een groot verschil maken maar dat maakt juist het verschil tussen een goede en een heel goede speler en dat is Thibaut dat laatste .
 • phil powels

  1 maand geleden
  Heeft gelijk, zou ook niet met zo n klungelaars als die nu in de Belgische verdediging, willen spelen, als doelman kan je dan enkel maar afgaan, ga ma 🥳
 • Erik Van Hul

  1 maand geleden
  Courtois kun je niet met een andere doelman vergelijken: die is buiten concurrentie.
 • Chris Dierckx

  1 maand geleden
  Ook tegen PSG, Chelsea en City was hij de redder in nood. Met Thibaut kunnen we ook het WK winnen.