Thibaut Courtois voor de micro bij Gilles De Bilde.
Volledig scherm
Thibaut Courtois voor de micro bij Gilles De Bilde. © VTM

Thibaut Courtois zet na CL-triomf vraagteken achter interlandbreak: “Ik speelde met pijn en moet bekijken wat we de volgende dagen zullen doen”

Champions LeagueThibaut Courtois werd verkozen tot man van de match in de gewonnen Champions League-finale met Real Madrid. Na afloop was hij euforisch, maar deed hij voor de VTM-micro ook een onthulling. “Ik speel al het hele jaar met pubalgie. Ook vandaag had ik pijn. Ik moet bekijken met de bondscoach wat we zullen doen de komende dagen.” 

36 reacties

 • Evan De Jongh

  2 maanden geleden
  Ja hij heeft Champions League gewonnen en ja heeft belangrijke reddingen gedaan maar zijn uitspraken gaan niet goed vallen bij zijn team genoten. We hebben één kans gehad en hebben gescoord, de rest heb ik gedaan. Als je zo een mentaliteit hebt wil je zeggen dat er eigenlijk maar 2 man van Madrid op veld moesten staatn, hij en een spits. En het is vooral hijzelf die zichzelf fantastisch vind, eerlijk gezegd liever de doelman van de Italianen Donnarumma die nu bij PSG speelt.
 • willy staes

  2 maanden geleden
  Els Martin geluk moet je afdwingen , een cm meer naar boven of onder kan een groot verschil maken maar dat maakt juist het verschil tussen een goede en een heel goede speler en dat is Thibaut dat laatste .
 • phil powels

  2 maanden geleden
  Heeft gelijk, zou ook niet met zo n klungelaars als die nu in de Belgische verdediging, willen spelen, als doelman kan je dan enkel maar afgaan, ga ma 🥳
 • Erik Van Hul

  2 maanden geleden
  Courtois kun je niet met een andere doelman vergelijken: die is buiten concurrentie.
 • Chris Dierckx

  2 maanden geleden
  Ook tegen PSG, Chelsea en City was hij de redder in nood. Met Thibaut kunnen we ook het WK winnen.
 1. Guardiola versus de melkbrigade: waarom er een haatrelatie is tussen de Man City-coach en Madrid
  PREMIUM
  Champions League

  Guardiola versus de melkbriga­de: waarom er een haatrela­tie is tussen de Man Ci­ty-coach en Madrid

  Op het veld zet Pep Guardiola straks in op de aanval. Ernaast gaat hij in de verdediging. Een toptrainer is op zijn hoede voor de magie van Bernabéu en zijn melkbrigade. Aan de vooravond van de clash Real Madrid-Manchester City analyseren we de vreemde dynamiek tussen Guardiola en Madrid, een stad die de Catalaanse separatist niet lust. Zegt een lokale tv-reporter: “Misschien moet ik meer vragen voorbereiden.”