AP
Volledig scherm
© AP
Liverpool LIV
0
EINDE
1
Real Madrid RMA
 • Vinícius Júnior Goal 59'

Thibaut Courtois grote held in finale: Real Madrid wint Champions League dankzij wereldsaves Rode Duivel en goal Vinicius

Champions LeagueReal Madrid heeft de Champions League gewonnen. De Koninklijke rekende in een spannende finale af met Liverpool: 1-0. Met dank aan een géweldige Thibaut Courtois, die nu elke grote trofee in clubverband in de prijzenkast heeft staan. Dé bekroning van zijn geweldig seizoen.

29 reacties

 • Jonah Kemps

  2 maanden geleden
  Courtois is gewoon een muur onwaarschijnlijk
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Courtois was gewoon fenemonaal ! Heeft de grootste verdienste voor het winnen van de CL over de kompetitie heen ! Beste doelman ter wereld ! Liverpool verdiende wel te winnen maar dat is voetbal !
 • Eddy De Rycke

  2 maanden geleden
  Voetbal is een teamsport. Waarin iedere pion telt. Doelman - verdediging - middenveld - spitsen. Bij Real stond er gisteren een doelman in de goal. Die zijn job uitgevoerd heeft zonder weerga! Een man die wist Liverpool de betere was.Zich voorgenomen had, dan moet die bal mij wel passeren. Stond er gisteren een andere doelman in goal. Liverpool ging gewoon over Real...Hij wou en heeft die beker. Pure focus en klasse…
 • niki peeters

  2 maanden geleden
  Courtois as always, beste keeper ter wereld. Ik kreeg bijna tranen op het einde! Geweldige match thibaux:)
 • Daniel Paelinck

  2 maanden geleden
  100% te danken aan Courtois.
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 2. “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanprestatie Rangers tegen Union
  Play
  Champions League
  11

  “Zo plat als een pint die een dag eerder was getapt”: Britse pers hard na wanpresta­tie Rangers tegen Union

  In de Britse pers weinig lof voor Union, des te meer wordt er ingezoomd op de non-match van Glasgow Rangers. Vooraf hadden ze er nochtans alle vertrouwen in. “Van Bronckhorst erop uit om sprookjeclub even met de realiteit te confronteren”, kopte de Schotse Daily Mail op de dag van de wedstrijd nog. Pijnlijke titel, een dag later. De realiteit gisteravond aan Den Dreef leerde immers dat Rangers blij mocht zijn dat de averij niet zwaarder opliep.
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.