AP
Volledig scherm
© AP

'The Karate Kid’: ook Britse media geloofden hun ogen niet na wondergoal Haaland, die zelf een erg droge verklaring in huis heeft

Champions League9 wedstrijden, 13 doelpunten. Lang heeft de aanpassingsperiode van Erling Haaland (22) bij Manchester City niet geduurd. De Noor scoort waar hij wilt, wanneer hij wilt. En de manier waarop maakt het alleen maar indrukwekkender. Kevin De Bruyne bleef opvallend rustig na die weergaloze winner, maar buitenlandse media reageerden lyrisch: “Zoiets ga je in de Champions League niet meer zien.”

31 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Prachtig doelpunt A la Ibrahimovic zeker weten ...👍 Maar mogen niet de fantastische pass vergeten eh die was subliem ook ! Dankzij twee flitsen wint city matig hun wedstrijd Europees...
 • Stefaan Clabau

  3 maanden geleden
  Typische Zlantan goal zie weinig anderen dit afmaken.
 • René Schoeters

  3 maanden geleden
  Als hij wou scoren kon hij niet anders he!
 • RAPHAEL WILLAERT

  3 maanden geleden
  Een doelpunt die volgt op een mooie combinatie en enkele slaloms vind ik wel veel mooier. De voorzet op de juiste plaats afleveren was hier veel belangrijker dan deze karatesprong, maar goed, zijn inzet en op de juiste plaats staan zijn belangrijke skills voor een spits. Haaland heeft die wel.
 • Bart Beyns

  3 maanden geleden
  Die voorzet is zowaar nog mooier hoor van Cancelo ! En KDB verwoordt het ook rustiger zonder mee te doen aan die hele Haaland-hype ;)
 1. Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”
  Play
  Champions League
  31

  Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”

  Waar eindigt dit sprookje voor Club Brugge in de Champions League? Na vier speeldagen al zeker van de achtste finale dankzij 10 op 12. Na vier clean sheets op rij de enige (!) ploeg die nog geen goal binnen heeft gekregen op het kampioenenbal. In de VTM-studio bekeken analisten Marc Degryse en Jan Mulder alvast enkele mogelijkheden.