AP
Volledig scherm
© AP

'The Karate Kid’: ook Britse media geloofden hun ogen niet na wondergoal Haaland, die zelf een erg droge verklaring in huis heeft

Champions League9 wedstrijden, 13 doelpunten. Lang heeft de aanpassingsperiode van Erling Haaland (22) bij Manchester City niet geduurd. De Noor scoort waar hij wilt, wanneer hij wilt. En de manier waarop maakt het alleen maar indrukwekkender. Kevin De Bruyne bleef opvallend rustig na die weergaloze winner, maar buitenlandse media reageerden lyrisch: “Zoiets ga je in de Champions League niet meer zien.”

31 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Prachtig doelpunt A la Ibrahimovic zeker weten ...👍 Maar mogen niet de fantastische pass vergeten eh die was subliem ook ! Dankzij twee flitsen wint city matig hun wedstrijd Europees...
 • Stefaan Clabau

  2 maanden geleden
  Typische Zlantan goal zie weinig anderen dit afmaken.
 • René Schoeters

  2 maanden geleden
  Als hij wou scoren kon hij niet anders he!
 • RAPHAEL WILLAERT

  2 maanden geleden
  Een doelpunt die volgt op een mooie combinatie en enkele slaloms vind ik wel veel mooier. De voorzet op de juiste plaats afleveren was hier veel belangrijker dan deze karatesprong, maar goed, zijn inzet en op de juiste plaats staan zijn belangrijke skills voor een spits. Haaland heeft die wel.
 • Bart Beyns

  2 maanden geleden
  Die voorzet is zowaar nog mooier hoor van Cancelo ! En KDB verwoordt het ook rustiger zonder mee te doen aan die hele Haaland-hype ;)
 1. Van der Sar en Buffon achterna: Mignolet schaart zich met vijf clean sheets in select gezelschap
  Champions League
  3

  Van der Sar en Buffon achterna: Mignolet schaart zich met vijf clean sheets in select gezelschap

  Vijf clean sheets in zes groepswedstrijden in de Champions League. Enkel in de ruime nederlaag thuis tegen FC Porto moest Simon Mignolet zich omdraaien. Tegen Atlético (2x), Leverkusen (2x) en in Porto hield de Brugse goalie dus zijn netten schoon. Een straffe statistiek die nog straffer wordt door een blik in het verleden. Want Mignolet is pas de achtste doelman in de geschiedenis van de Champions League (sinds 1992/93) die vijf clean sheets pakt in één groepsfase. Gingen hem eerder voor: Van der Sar, Buffon, Reina, Subasic, Moya, Trapp en Rico.