AP
Volledig scherm
© AP

'The Karate Kid’: ook Britse media geloofden hun ogen niet na wondergoal Haaland, die zelf een erg droge verklaring in huis heeft

Champions League9 wedstrijden, 13 doelpunten. Lang heeft de aanpassingsperiode van Erling Haaland (22) bij Manchester City niet geduurd. De Noor scoort waar hij wilt, wanneer hij wilt. En de manier waarop maakt het alleen maar indrukwekkender. Kevin De Bruyne bleef opvallend rustig na die weergaloze winner, maar buitenlandse media reageerden lyrisch: “Zoiets ga je in de Champions League niet meer zien.”

31 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Prachtig doelpunt A la Ibrahimovic zeker weten ...👍 Maar mogen niet de fantastische pass vergeten eh die was subliem ook ! Dankzij twee flitsen wint city matig hun wedstrijd Europees...
 • Stefaan Clabau

  3 maanden geleden
  Typische Zlantan goal zie weinig anderen dit afmaken.
 • René Schoeters

  3 maanden geleden
  Als hij wou scoren kon hij niet anders he!
 • RAPHAEL WILLAERT

  3 maanden geleden
  Een doelpunt die volgt op een mooie combinatie en enkele slaloms vind ik wel veel mooier. De voorzet op de juiste plaats afleveren was hier veel belangrijker dan deze karatesprong, maar goed, zijn inzet en op de juiste plaats staan zijn belangrijke skills voor een spits. Haaland heeft die wel.
 • Bart Beyns

  3 maanden geleden
  Die voorzet is zowaar nog mooier hoor van Cancelo ! En KDB verwoordt het ook rustiger zonder mee te doen aan die hele Haaland-hype ;)
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalificatie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”
  Play
  Champions League
  5

  Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalifica­tie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”

  Club Brugge speelde gisterenavond 0-0 gelijk op het veld van Atlético Madrid, maar toch was het achteraf groot feest in de kleedkamer. En terecht, want blauw-zwart plaatste zich dankzij de draw voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de knockout-fase van de Champions League. Voorzitter Verhaeghe kwam eens piepen en dolde met Mata, Vanaken genoot van een stuk pizza en Mignolet pronkte met zijn dikverdiende trofee van man van de match. “Je moet als keeper al heel goed zijn om die te winnen”, knipoogde ‘Big Si’. Geniet hierboven van de beelden.