Stel je voor! Noa Lang maakt Neymar en co jaloers met héérlijke omhaal, maar trapt net naast

Champions LeagueWat een goal had dat geweest, zeg. Noa Lang haalde tegen PSG de acrobaat in zich naar boven. Op een uitstekende voorzet van De Ketelaere gooide hij zich vol in de bal voor een omhaal. Hij klom hoog, maar kon z'n poging niet meer tussen de palen krijgen. Hoe dan ook een prachtig kunststukje van de Nederlandse goudklomp van Club.

4 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Hoe De Ketelaere de bal herovert tussen drie verdedigers en nog kan voorzetten is eigenlijk het mooiste van deze actie.
 • johan demeyer

  1 maand geleden
  club heeft vandaag overduidelijk bewezen dat ze hun 1ste plaats in België ruim verdienen, ik zie het een andere belgische ploeg nog niet doen.. ook alle eeer aan Clement, meesterzet gedaan, beniewd wat ie tegen City uit de hoed tovert.. :-)
 • Kjell Van daele

  1 maand geleden
  Noa lang is egoïst op einde vam wedstrijd kon hem gewoon de assist geven voor winst maar hem trapt zelf tientallen meters naast dan nog
 • Frank Waeghe

  1 maand geleden
  Schitterende match met enkel uitblinkers aan Brugse kant.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 1. Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschillende talen, en da's geen toeval
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  12

  Lukaku kan interviews geven in liefst zeven verschil­len­de talen, en da's geen toeval

  Straf. In een Champions League-document voor media meldt de UEFA welke talen een speler machtig is. Talen waarin de speler zich comfortabel genoeg voelt om een interview te geven. Bij de spelers van Chelsea zijn dat er soms één, soms twee, soms eens drie. Behalve bij Romelu Lukaku (28), daar staan er zeven. En het Congolese Lingala, een taal die Lukaku ook spreekt, ontbreekt dan nog. Heeft hij een ‘talenknobbel’? En bestaat dat eigenlijk wel?
 2. HLN Sportcast over de indrukwekkende manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”
  HLN Sportcast

  HLN Sportcast over de indrukwek­ken­de manier van voetballen van Man City: “Op dat niveau moet je een bepaalde ‘swagger’ hebben”

  Het klasseverschil was groot, gisteravond op Jan Breydel. Kevin De Bruyne en z'n ploegmakkers van Man City maakten indruk. “Het zijn echte atleten”, zegt Champions League-alleskijker Gilles Mbiye Beya in onze HLN Sportcast (zie video boven). “Atleten mét klasse”, voegt Jonas Decleer eraan toe. “Foden is 21, maar die staat daar dan gewoon met de borst vooruit. Die mannen hebben iets speciaals.”