Spelers van Dinamo Kiev stappen met Oekraïense vlag om de schouders het veld op: “Hier zijn eigenlijk amper woorden voor”

5 reacties

 • Eric Horemans

  1 maand geleden
  Wel er zijn wel woorden voor... Het volk beslist en niet de politiek
 • Frans Peeters

  1 maand geleden
  Sport en politiek is niet voor iedereen gescheiden
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Mooi zo 👍👍👍
 • Jan Swennen

  1 maand geleden
  En ik dacht dat de uefa absoluut tegen de politiek was?
 • Marc Faes

  1 maand geleden
  Chapeau Oekraïne, en veel sterkte!
 1. Wat een avond! Club schrijft Belgische geschiedenis op het kampioenenbal met 6 op 6 na absolute droompartij in Porto
  Play
  Champions League
  76

  Wat een avond! Club schrijft Belgische geschiede­nis op het kampioenen­bal met 6 op 6 na absolute droompar­tij in Porto

  Kneep er iemand Bart Verhaeghe in het Do Dragão in minuut 52 in de arm? Want de kans dat de Club-voorzitter zich in een droom waande, was groot. Porto 0. Club Brugge 3. Skov Olsen had net binnengelegd, na goals van Jutglá op strafschop voor rust en Sowah erna. In de slotfase maakte invaller Nusa er nog 0-4 van. Mooier worden Europese avonden niet. En al zeker niet in de Champions League. België boven in groep B. Applaus op alle banken.
 2. Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België
  Europees voetbal
  31

  Ongeziene statistiek: samen met Hongarije het enige land waarvan de clubs in Europese poules nog ongeslagen zijn, is... België

  De charme van het voetbal. Op het Europese toptoneel telt België de voorbije decennia niet meer mee, maar kijk: dit seizoen heeft nog niet één Belgische club verloren in de poulefase van Champions, Europa of Conference League. Samen met Hongarije als enige (!) van de in totaal 35 deelnemende landen. Met dank aan Club Brugge, Union, AA Gent en Anderlecht. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.