DeFodi Images via Getty Images
Volledig scherm
© DeFodi Images via Getty Images
Shakhtar Donetsk SHA
1
EINDE
1
Real Madrid RMA
 • 46' Goal Oleksandr Zubkov
 • Antonio Rüdiger Goal 90'+5'

Spaanse media keihard over Hazard en zijn “voetbaldepressie”: “Hij had bijna de witte vlag gehesen”

Champions LeagueCarlo Ancelotti hangt Eden Hazard weer aan de haak. Real kon bij Shakhtar een eerste nederlaag van het seizoen maar net afwenden en verzekerde zich zo van een plek in de volgende ronde. Een Duivel overtuigde niet. In de Spaanse kranten zijn ze spijkerhard voor Eden Hazard: “Hij had bijna de witte vlag gehesen.”

101 reacties

 • Piet Fluwijn

  4 maanden geleden
  Enkel nog goed voor Anderlecht
 • Jeroen Vangeel

  4 maanden geleden
  Altijd al overroepen geweest lees ik hier? Vreemd. Hazard was top en behoorde tot de betere spelers ter wereld. Nu door zijn transfer en aanhoudende blessures is hij zijn ritme kwijt en ik vrees ervoor of het nog terug komt. Maar wat een top speler is hij geweest... voor het wk vrees ik er wat voor. Veel te weinig minuten gespeeld. Jammer ik zag hem graag bezig. Succes Eden
 • Patrick De Cruyenaere

  4 maanden geleden
  Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! Eden Hazard je tijd is gekomen om te gaan. Het lukt niet meer je was een goede voetballer maar nu is het voorbij.
 • Guy De bruyne

  4 maanden geleden
  Ik ben een diehard fan van eden maar ik weet niet of hij ooit van dit put eruit kruipt. Ik vindt met de tijd dat hij niet past in de cultuur van Réal Madrid en volgens mij heeft hij een gebrek aan de verwachte maturiteit. Ik denk niet dat hij versletend is, hij moet gewoon naar een andere club gaan juist na het wk waar ik hem zie als supersub van trossard.
 • Patrick Dubois

  4 maanden geleden
  Kapitein van de Nationale ploeg onwaardig, martinez moet eerlijk zijn door hem NIET mee te nemen op wk. Ben geen anti-Hazard, indien ie met Belgie speelt, spelen ze maar met 10. @Martinez, jij wilt het gewoon niet zien, je hemelt hem maar op.
 1. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”