EPA
Volledig scherm
© EPA

Ronaldo komt met schrik vrij nadat ‘pitch invader’ op hem afstormt, steward grijpt net op tijd in

Champions LeagueCristiano Ronaldo (36) kroonde zich gisteren wederom tot matchwinnaar voor Manchester United. Hij knikte de 3-2 binnen, nadat United eerst 0-2 in het verlies stond. Na de wedstrijd was één fan vastberaden het truitje van de Portugees te bemachtigen, maar dat draaide even anders uit.

8 reacties

 • Ronny Cypers

  2 maanden geleden
  3 jaar stadionverbod zou hij moeten krijgen. En nog een boete bij. Het moet is gedaan zijn dat die zomaar op het veld komen.
 • Jeroen DeBaere

  2 maanden geleden
  @ Clusius Carolus : Je ziet het toch wat te rooskleurig in ! Er moet dringend ingegrepen worden of je kunt niet lang meer met vrouw en kinderen onbezorgd naar een match gaan kijken.
 • Feline Noé

  2 maanden geleden
  Fantastische reactie van Ronaldo
 • Jim Bak

  2 maanden geleden
  Neen Dhr Catry. Dat wekt niet bij iedereen geweld op! Het zijn uitzonderingen die altijd in het nieuws komen!
 • Marc Van den Braek

  2 maanden geleden
  Als je dat voetbal geweld noemt ja man.
 1. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  17

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.