getty
Volledig scherm
© getty

Ronaldo gidst Real met twee treffers voorbij APOEL, Vertonghen pakt rood in zege tegen Dortmund

In La Liga is ie nog geschorst, maar in de Champions League toonde Cristiano Ronaldo zich vanavond alweer van goudwaarde. De Portugees loodste Real met twee goals voorbij het APOEL van Igor De Camargo (3-0). In die andere match bewezen de Tottenham-Belgen dat ze ook op Wembley kunnen zegevieren. Borussia Dortmund moest er met 3-1 aan geloven. Jan Vertonghen liep in het slot tegen een tweede gele kaart op.

 1. Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”
  Play
  Champions League
  23

  Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”

  Wat een hoogtepunt in de carrière van Kevin De Bruyne moest worden, werd plots een anticlimax. Enkele minuten groggy en met tranen van het veld na een keiharde botsing met Antonio Rüdiger. Was er kwaad opzet in het spel, in die mate dat de City-kapitein van het veld werd ‘geschopt’? In de VTM-studio vinden onze analisten Mulder en Degryse niet dat de verdediger rood verdiende, maar zijn ze vooral aangeslagen door de onthutsende beelden van KDB’s aftocht.
 2. Herbeleef hoe De Bruyne en City imponeerden in De Kuip en Tielemans zijn eerste CL-doelpunt maakte

  Herbeleef hoe De Bruyne en City imponeer­den in De Kuip en Tielemans zijn eerste CL-doel­punt maakte

  Niet minder dan 28 goals, drie landgenoten aan het kanon en een meesterlijke Lionel Messi: wat werden we gisteren op de eerste avond van het kampioenenbal verwend. Maar ook vandaag mist u best geen minuut. De Spurs-Belgen, topfavoriet Real Madrid én Dries Mertens. Slechts enkele van de vele redenen om ook nu deze pagina met alle ontwikkelingen en weetjes over het tweede luik van de eerste speeldag in de Champions League met argusogen te volgen. Enjoy!