Photo News
Volledig scherm
© Photo News

REACTIES. Van den Brom: “We konden echt wel mee” - Vandevoordt: “Genoeg kansen om te winnen” - Thorstvedt: “Droomden echt van Champions League”

Champions LeagueRacing Genk ging strijdend ten onder tegen Shakhtar Donetsk. De Limburgers konden niet stunten en moeten zich nu opmaken voor de groepsfase van de Europa League, maar verlaten het Champions League-toneel wel met opgeheven hoofd. “We hebben laten zien dat we dit niveau aankunnen.” Een overzicht van de reacties uit het Genkse kamp. 

8 reacties

 • Georges Vande Velde

  2 maanden geleden
  Shakhtar was in alle opzichten baas over Genk,enkel een paar momenten in de tweede helft kon Genk even dreigen. Technisch superieur en hoog uitvoeringstempo dat was Shakthar. ZuidAmerikaans voetbal van hoog niveau .
 • luc pauwels

  2 maanden geleden
  Realiteit onder ogen zien aub. Shakhthar speelde 2 matchen op reserve en wankelde niet. Als het even versnelde, lag Genk in de touwen. Efficiëntie is ook belangrijk. Typisch Belgisch om te zeggen als dit en als dat en als blablabla dan wonnen we. Doe het dan gewoon hè.
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Elk jaar hetzelfde geleuter na matchen. Kansen afwerken is ook een kwaliteit, er dus veel te weinig kwaliteit
 • Eric Raes

  2 maanden geleden
  Van den brom en van Haezebroeck denken altijd dat ze de besten zijn, bekijk hun resultaten, niet om van te stoefen, beiden mogen hun valiesjes klaar maken, misschien kunnen ze samen een ploeg opstellen om te petanquen
 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Gelukkig voor Genk speelde Shaktar meestal met de handrem op en was het nogal nonchalant voor doel anders kreeg Genk er nog een paar binnen !